foto

Laith Nakli

  • nar. 1.12.1969 (50 let)
    Plymouth, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Swallow
2018 12 hrdinů
Bodega
2017 Laying Low
The Wall
2015 A Rising Tide
Devil's Work
2014 Amira & Sam
2013 A Song Still Inside
2012 Recalled
2011 Naposledy bez tebe
2010 Bezvadíkyještěprosím
I'm Not Me
2007 Dohodnuto
Nezvaný host
The Last New Yorker
You Belong to Me
2006 Šikmá plocha

TV seriály

2020 Emergence (TV seriál)
15 Years (E10)
Ramy (TV seriál)
Uncle Naseem (S02E09)
They (S02E06)
Can You Hear Me Now? (S02E02)
další epizody (4)
2019 Emergence (TV seriál)
Camera Wheelbarrow Tiger Pillow (E02)
Ramy (TV seriál)
Dude, Where’s My Country? (S01E09)
Refugees (S01E06)
Do The Ramadan (S01E05)
další epizody (6)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Bůh žehnej Americe (S07E11)
2017 24 Hodin: Nezastavitelný (TV seriál)
5:00 p.m.-6:00 p.m. (E06)
4:00 p.m.-5:00 p.m. (E05)
3:00 p.m.-4:00 p.m. (E04)
další epizody (5)
Dlouhá cesta domů (TV seriál)
Navždy v tvých snech (E08)
Ztracené naděje (E07)
Město jménem Nebe (E06)
další epizody (7)
2016 Amyino plodné lůno (TV seriál)
Welcome to the Gun Show (S04E02)
2015 Mrtvý bod (TV seriál)
Mrtví neumírají (S01E05)
Černá listina (TV seriál)
Luther Braxton (č. 21): Závěr (S02E10)
Luther Braxton (č. 21) (S02E09)
2014 Vzpomínky (TV seriál)
Fire and Ice (S03E10)
2012 I Just Want My Pants Back (TV seriál)
2007 Traveler (TV seriál)
Pilot (E01)
2006 Zachraň mě (TV seriál)
Retards (S03E10)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Žij svobodně nebo zemři (S06E06)
2005 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Smrtící jikry (S04E15)
Třetí hlídka (TV seriál)
The Other 'L' Word (S06E13)
The 'L' Word (S06E12)

Host

TV pořady

2011 Akvária na míru (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky