foto

George Touliatos

  • nar. 9.12.1929 (89 let)
    Memphis, Tennessee, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Cosmopolis
Tohle je válka!
2007 Klub vyděračů
2005 Sesterstvo putovních kalhot
2003 Pozor, hodný pes!
2002 Ve jménu Angela
2001 Start v ohrožení
2000 Tudy k životu
1999 36 hodin do smrti (TV film)
Dvojí obvinění
1998 Mafiánský synek
1997 Expedice smrti (TV film)
Jitters (TV film)
1996 Expert
Spravedlnost: Příběh Diany Kilmurové (TV film)
Stopy vraha
We the Jury (TV film)
1995 Dream Is a Wish Your Heart Makes: The Annette Funicello Story, A (TV film)
Gladiator Cop
1994 Crackerjack
Red scorpion 2: Zrozen k vítězství
Válečná kořist (TV film)
1993 Cizinec v zrcadle (TV film)
Moje cudzie deti (TV film)
1992 Muž s mečem
Osudné vzpomínky (TV film)
Smrtelný hřích (TV film)
Už neplač, má lásko (TV film)
1991 South of Wawa
1990 The Thriller (TV film)
1989 Divided Loyalties
1988 Ann Jillian Story, The (TV film)
Dreams Beyond Memory
Lesk smrti (TV film)
Liberace: Behind the Music
1987 Lena: My 100 Children (TV film)
1985 Hearst a Daviesová (TV film)
1984 Na dlažbě (TV film)
1983 Dočkáme se někdy rána? (TV film)
1982 Falcon's Gold (TV film)
1981 Escape from Iran: The Canadian Caper (TV film)
Firebird 2015 A.D.
Heartaches
Heavy Metal
Poslední honička
Utilities
1980 Agency
Clown White (TV film)
Hra na vraha
Overkill: Skrz peklo do skutečnosti
1979 Palebná síla
Stone Cold Dead
1978 I Miss You, Hugs and Kisses
Power Play
1974 Only God Knows

TV seriály

2013 Lovci duchů (TV seriál)
As Time Goes By (S08E12)
2003 Hvězdná brána (TV seriál)
Návrat ztraceného syna (S07E01)
2002 John Doe (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Síť (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Závislost (S02E05)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
1996 Dva (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Poslední dny (S01E03)
Krajní meze (TV seriál)
Pokrevní bratři (S01E03)
Podivné náhody (TV seriál)
1994 Lonesome Dove: The Series (TV seriál)
M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Krev (S02E03)
1993 Akta X (TV seriál)
Eva (S01E11)
Připraveny nebo ne? (TV seriál)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)
1991 Scene of the Crime (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1989 C.B.C.'s Magic Hour (TV seriál)
E.N.G. (TV seriál)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)
1987 Airwolf (TV seriál)
Diamonds (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
1986 Adderly (TV seriál)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
Prokletá noc (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
1983 Vanderberg (TV seriál)
1981 Seeing Things (TV seriál)
1975 King of Kensington (TV seriál)
1971 Dr. Simon Locke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace