foto

Vincent Nemeth

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Z Paříže do Paříže
2016 Monsieur Chocolat
Vor der Morgenröte
2015 Arletty, une passion coupable (TV film)
Flic, tout simplement
Frankofonie
Můj král
2013 Lidský kapitál
2012 Asterix a Obelix ve službách Jejího Veličenstva
Cloclo
Kapitál
2011 Les Mythos
Présumé coupable
Ženy z šestého poschodí
2010 Un mari de trop (TV film)
2009 Coco Chanel
Unesený
2008 Coco Chanel (TV film)
Coluche, l'histoire d'un mec
La mort n'oublie personne (TV film)
Marie et Madeleine (TV film)
Sur ta joue ennemie
Un souvenir (TV film)
2005 Jak moc mě miluješ?
2003 Šťastnou cestu
2002 Cause d'un garçon, À (TV film)
Comme un avion
Kurýr
2001 Hladová
2000 Le bois du Pardoux (TV film)
Vatel
Zítra bude líp
1999 Prison à domicile
1998 ...Comme elle respire
Muž se železnou maskou
Si je t'aime, prends garde à toi
1996 Byt
Učená pře aneb Můj pohlavní život
1995 Parazit (TV film)
1994 Terč podezření (TV film)
1990 Cyrano z Bergeracu
1989 Un père et passe
1986 Jake Speed
Paulette, la pauvre petite milliardaire
1985 Amour propre ne le reste jamais très longtemps, L'

TV seriály

2011 Platane (TV seriál)
2008 Bougon, Les (TV seriál)
Nicolas Le Floch (TV seriál)
2007 Reportéři (TV seriál)
2006 Nevyjasněné úmrtí (TV seriál)
2004 Le proc (TV seriál)
2001 Detektiv Giordano (TV seriál)
1998 Au coeur de la loi (TV seriál)
Avocats & associés (TV seriál)
Bahut, Le (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
Maître Da Costa (TV seriál)
The Hunger (TV seriál)
Vertiges (TV seriál)
1994 Madame le proviseur (TV seriál)
1993 Chef! (TV seriál)
1992 Julie Lescautová (TV seriál)
Puissance 4 (TV seriál)
1991 Nestor Burma (TV seriál)
1989 Les jupons de la révolution (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace