foto

Miluška Mrázková

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

1987 Poslední leč Alfonse Karáska (TV film)
1986 Sardinky aneb Život jedné rodinky (TV film)
1978 Muž pro domácnost (TV film)
Polská krev (TV film)
1977 Dary hadího krále (TV film)
Jak zničit vlastní mužstvo (TV film)
Podezřelé okolnosti (TV film)
1976 Kateřina zlé pověsti (TV film)
1975 Magnetická luneta (TV film)
Typicky ženská reakce (TV film)
1974 Padla kosa na kámen (TV film)
Princ Chocholouš (TV film)
1973 Kukačky (TV film)
1972 Jak Anče s komtesou k modrému z nebe přišly (TV film)
Konec knihy VI. (TV film)
Královská ozvěna (TV film)
Muž a žena (TV film)
Příběh se starou lenoškou (TV film)
1971 Bečička (TV film)
Dlouhý podzimní den (TV film)
Muž, který chtěl být bohem (TV film)
Zločin na Zlenicích hradě (TV film)
1969 Aksál (TV film)
Hádankář Vojta (TV film)
Hádavá pohádka (TV film)
Obžalovaná (TV film)
Popelka (TV film)
1968 Tři strýčkové a Dominik (TV film)

TV seriály

1986 Hvězdy nad Syslím údolím (TV seriál)
1984 Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV seriál)
Recepce (E13)
Špalek (E12)
Podmínka (E11)
další epizody (13)
1972 Jana Eyrová (TV seriál)

TV pořady

1974 Zlatá brána (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace