Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Všední ráno. Manželé Zemanovi spěchají do práce. Přichází paní Balejová (K. Slunéčková), která hlídá děti a pomáhá v domácnosti. Desáté výročí manželství připomene Martě (I. Kačírková) manželovu nevěru, kterou mu odpustila, ale rozhodně na ní nezapomněla. Zůstali spolu hlavně kvůli dětem. K Arnoštovi (R. Brzobohatý) už necítí nic. Z Prahy přijede prof. Hrabák (K. Šebesta), aby prohlédl jejího syna, který je pozřelý, že se nakazil nebezpečným virem. Počáteční vděčnost se mění v hluboký milostný cit a Marta pocítí znovu touhu po lásce... Příběh jednoho manželství natočil podle novely Heleny Šmahelové a scénáře B. Březovského režisér Z. Kubeček. (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Uprostred sviravych hudebnich smycek sledujeme neprilis zajimavy dej, ktery skonci dle ocekavani. Karolina Sluneckova pridava 2 hvezdy v mem hodnoceni. ()

Reklama

Marthos 

všechny recenze uživatele

Literární i režijní průšvih, který bohužel nezachránila ani Irena Kačírková. Výjimečná herečka v mizerné roli a v mizerném filmu. Škoda přeškoda. ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Herecké obsazení je za 5 hvězd, námět svou nadčasovostí také. Problém jsem měla se zpracováním. Vcelku kvalitní předlohu H. Šmahelové zabil debilní scénář a dramaturgie. Škoda. ()

Chrysopras 

všechny recenze uživatele

Poměrně slušně rozehrané se zajímavým hereckým obsazením. Konec měl být buď už dřív ( velmi mrazivý ) nebo nějaký jiný. Takhle to opravdu vypadá, že došel materiál, jak tu někdo poznamenal. Škoda ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama