foto

Leila Kenzle

  • nar. 16.7.1960 (58 let)
    Patchogue, Long Island, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Identita
2002 Bílý oleandr
Žába k zulíbání
2001 Wild Thornberrys: The Origin of Donnie, The (TV film)
2000 Enemies of Laughter
1999 Love American Style (TV film)
1997 Kozy, kozy, kozičky
1996 All She Ever Wanted (TV film)
Dogmatic
1991 Peníze jiných
1990 The World According to Straw (TV film)

TV seriály

1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Až do konce, 2. část (S07E22)
1998 DiResta (TV seriál)
Felicity (TV seriál)
Thornberryovi na cestách (TV seriál)
Chůva k pohledání (TV seriál)
The Reunion Show (S05E18)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Paul uklouzne ve vaně (S06E21)
Kojení (S06E10)
1997 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Pirátské blues (S06E05)
Porod 2/2 (S05E24)
Týden před dnem D (S05E23)
další epizody (9)
1996 Jsem do tebe blázen (TV seriál) - herec, a.z.
Únik informací (S05E07)
Mozaika (S05E04) - a.z.
Rozchod (S04E23)
další epizody (11)
1995 Jsem do tebe blázen (TV seriál) - herec, a.z.
Silvestr (S04E09)
Dvojice (S04E08)
Anděl pro Murrayho (S04E07)
další epizody (19)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Something Wilder (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Ještě jednou s citem (S03E09)
Hlavně, aby se dostalo na všechny (S03E08)
Cestou domů (S03E07)
další epizody (16)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Edna se vrací (S02E11)
Dej se do toho (S02E10)
Pár srdcí (S02E09)
další epizody (15)
1992 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Jak to všechno začalo (S01E11)
Otrávení sousedé (S01E10)
Proti směru jízdy (S01E09)
další epizody (9)
1991 Princesses (TV seriál)
1990 Over My Dead Body (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
Blanche Delivers (S06E01)
1987 thirtysomething (TV seriál)
1984 Cosby Show (TV seriál)

Host

TV pořady

1998 Hollywood Squares (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1992 Circus of the Stars and Sideshow (TV pořad)
Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1989 The More You Know (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace