foto

Amerjit Deu

  • nar. 3.9.1960 (60 let)
    Paňdžáb, Indie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Jawaani Jaaneman
Laila Manju
Street Dancer 3D
2019 Sweetness in the Belly
2017 The Last Photograph
2016 Azad & Jinnah: A Political Rivalry
The Intent
2015 Phantom
2014 A Place in the Stars
2013 Rosamunde Pilcherová: Zaslíbená nevěsta (TV film)
2006 The Family Man (TV film)
Vlak smrti (TV film)
2004 Bobby Jones: Odpal génia
Sex Lives of the Potato Men
2002 Blafuj jako Beckham
Bollywood Queen
Tajný život princezny Diany (TV film)
1999 Šílené krávy
1998 Guru in Seven
1997 Food of Love
1992 The Cloning of Joanna May (TV film)
1987 Caught

TV seriály

2019 The Rook (TV seriál)
Chapter 2 (E02)
2018 Otec Brown (TV seriál)
Kemblefordský drak (S06E03)
2015 Bez hranic (TV seriál)
Penalty (S03E11)
2013 Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Fatherly Love (S07E04)
Paternal (S07E03)
2011 Postcode (TV seriál)
Vera (TV seriál)
2010 Identity (TV seriál)
2009 Cast Offs (TV seriál)
2008 Harley Street (TV seriál)
2004 Vraždy v Londýně (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
2002 Paradise Heights (TV seriál)
Společnost Adventure (TV seriál)
2001 The Armando Iannucci Shows (TV seriál)
Výměna (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Lucy Sullivanová se vdává (TV seriál)
Pig Heart Boy (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
Jake's Progress (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Eldorado (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
1991 Záhady temné džungle (TV seriál)
1989 Shadow of the Noose (TV seriál)
1988 Playbus (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2012 Bradford: Město snů (TV film)
Návrat tygrů (TV film) - vyp.
2002 The Adventure of English (TV seriál) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky