Reklama

Reklama

Jen na skok

  • Velká Británie I Came By
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Maluje graffiti na domy, ve kterých bydlí společenská smetánka. V jednom sklepě přitom ale odhalí zvrácené tajemství a začnou se dít věci, které ohrozí jeho nejbližší. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (93)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

2 chlápci se vloupávají do baráků prachatých lidí a zanechávají tam grafity. Jednoho to přestane bavit, protože jeho žena čeká děcko a on nechce do vězení tak zůstane jen jeden a ten se vloupe do domu kde objeví ve sklepě zmučeného Inda chce mu pomoct a umře pak ho jeho matka a ten druhý hledají. Bohužel jako thriller je to nudné a stopáž je zbytečně dlouhá  navíc se ani nedozvíme proč to dělá a scénář je děravý jak řešeto navíc neobsahuje to ani žádné násilí klidně bych to pustil i 12 letým děckám . Třeba matka oběti stojí pořád před autem toho chlápka a on si nedokáže dát věci dohromady a ani ji nepodezřívá a největší úlet je konec jelikož ten černoch tam zanechal dna a film to vůbec neřeší. Je sice pěkné, že někoho zmlátíte a upozorníte na něho, ale pořád je to trestný čin. 40 procent ()

wowylgu313 

všechny recenze uživatele

50% něco to do sebe mělo. Samozřejmě už podle přečtení obsahu je každému jasné cože to ten člověk v tom sklepě najde, takové to true klišé. Teď se vše mělo pořádně jen vykreslit jak nejlépe to jde a bohužel se zas takové bum nestalo. Třičtvrtě filmu se to celé táhne a posledních patnáct minut rychle hr hr narvat celý ten konec do jednoho. Upřímně z konce jsem byl víceméně zklamaný a do toho konce to byla spíše nuda. Nebyl to úplný odpad ale rozhodně se to nedostane na příčku filmů na stejné téma, které už byli k vidění. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Odhliadnuc od toho že je film prešpikovaný liberálnou kreténskou korektnosťou o zlom bubu bielom ujovi ktorý nemá rád homosexuálov a prisťahovalcov, o neschopnej polícii, o silných sebavedomých ženách, bielej dysfunkčnej rodine a afroamerickom otcovi rocku film prináša síce pomerne opozeraný a jednoduchý námet, avšak jeho spracovanie nie je na pomery Netflixu vôbec zlé a výnimočne som pridal možno o 1* naviac za výkon ako inak hlavného záporaka, pretože pri tomto štýle trilerov ide predovšetkým o ich výkon. Momentálnych 55% je pomerne výstižných, tá hranica 60 a trojhviezdičkové hodnotenia sú predsa len o čosi objektívnejšie ako to moje ale ako vravím Hugh Bonneville predviedol solídny výkon. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slabučké. Postavy by mohli byť sympatické, keby neboli tupé ako bedňa gitu. Málo napätia a akcia takmer vôbec. Naviac k tomu nepredvídateľné a nečakané skoky v čase bez jediného vysvetlenia. Strata času a dve hviezdy len za slušné technické spracovanie a casting, ktorý nebol najhorší, ale v podstate aj tie dve hviezdy sú len s privretými očami. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Pozerá sa na to dobre, avšak smerom k záveru chceli byť tvorcovia možno až príliš originálni a dramaturgicky to nezvládli. Napríklad taká partnerská kríza v záverečnej tretine je totálne vycucaná z prstu a pri podobných scenáristických kotrmelcoch sa ani nečudujem, že ma Percelle Ascott herecky nepresvedčil. Mimochodom ide o hlavnú postavu a tu v titulkoch je až na šiestom mieste. Film veľmi divným spôsobom graduje, osobne sa domnievam (mierny spoiler), že záverečný útok mal byť vedený vo dvojici a toto dramaturgické rozhodnutie som vážne nepochopil. Ústrednú tému to síce má jasne deklarovanú, avšak nie je presvedčivo podaná. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama