foto

Gena Shaw

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Insomnium
2014 Love in the Time of Monsters
Occupants, The
2008 Booth Girls
2007 Writers Do It Alone
2006 Halley's Comet
2005 5
2004 DeMarco Affairs (TV film)
2001 Bulšit

TV seriály

2014 Upíří deníky (TV seriál)
Rescue Me (S05E17)
2013 Granite Flats (TV seriál)
2011 Nebezpečná identita (TV seriál)
Chudé děti to tak dělají (E06)
Pomsta (TV seriál)
2010 Pohotovost Miami (TV seriál)
Šerifové z Texasu (TV seriál)
2009 Na doživotí (TV seriál)
Pět litrů krve (S02E19)
2006 Odložené případy (TV seriál)
Krásný Blázínek (S03E19)
2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Ošklivá slova (S04E19)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 The Education of Max Bickford (TV seriál)
2000 Life's Too Short (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2007 Dig

Producentská filmografie

Filmy

2007 Dig

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace