foto

Christian Becker

  • nar. 6.5.1972 (45 let)
    Krefeld, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2017 Nackt. Das Netz vergisst nie (TV film)
Nur Gott kann mich richten
2016 Offline
Radio Heimat - Damals war auch scheiße!
Z očí do očí
2015 Abschussfahrt
Hmyzáci
Kolonie
Mara und der Feuerbringer
2014 Den blbec
Tape_13
Und Äktschn!
2013 Breakpoint
Fakjů pane učiteli
Všichni na start
2012 Agent Ranjid rettet die Welt
Das Kind
Rat mal, wer zur Hochzeit kommt (TV film)
Turecky snadno a rychle
Viktor a tajemství krokodýlího domu
2011 Dokonalý tým (TV film)
Krokodýlové z předměstí 3
ProSieben FunnyMovie - Biss zur großen Pause - Das Highschool Vampir Grusical (TV film)
Rookie - Fast platt (TV film)
Saxána a Lexikon kouzel
Viking Vicky a poklad bohů 3D
2010 Jerry Cotton
Krokodýlové z předměstí 2
Tajemství jezera Loch Ness 2 (TV film)
Wir sind die Nacht
Zeiten ändern Dich
2009 Krokodýlové z předměstí
Wickie und die starken Männer
Zabíjení je má práce, lásko
2008 Náš vůdce
ProSieben FunnyMovie - Dörte's Dancing (TV film)
ProSieben FunnyMovie - Eine wie keiner (TV film)
ProSieben FunnyMovie - H3: Halloween Horror Hostel (TV film)
ProSieben FunnyMovie - Spiel mir das Lied und Du bist tot (TV film)
Tajemství jezera Loch Ness (TV film)
2007 Neues vom Wixxer
2006 Francouzský polibek pro začátečníky
Goldene Zeiten
Hui Buh
Meine verrückte türkische Hochzeit (TV film)
2005 Ich bin ein Berliner (TV film)
Na plný plyn (TV film)
2004 Das Blut der Templer (TV film)
Dva idioti ze Scotland Yardu
Jazzclub - Der frühe Vogel fängt den Wurm.
Krysy 2 (TV film)
2003 Mädchen Nr. 1 (TV film)
Nikos
2002 Alles getürkt! (TV film)
Kubaner küssen besser (TV film)
Was nicht passt, wird passend gemacht
Záhada vyvoleného (TV film)
2001 Dawn, The
Eine Hochzeit und (k)ein Todesfall (TV film)
Krysy (TV film)
Sind denn alle netten Männer schwul? (TV film)
2000 Das Phantom (TV film)
Josephine
Kanak Attack
1999 Prachy, zbraně, jedno porno
Südsee, eigene Insel
Wavlewova kletba (TV film)
1997 Rote Waschmaschine, Die
1996 Kreuz & quer

TV seriály

2008 Nachts - Geschichten aus der Dunkelheit (TV seriál)
2006 Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
Lotta in Love (TV seriál)
2003 Was nicht passt wird passend gemacht - Die Serie (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2001 Eine Hochzeit und (k)ein Todesfall (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace