foto

John Nolan

  • nar. 22.5.1938 (82 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Temný rytíř povstal
2005 Batman začíná
1998 Sledování
1979 World Is Full of Married Men, The
1978 Terror
1973 Bequest to the Nation, A

TV seriály

2016 Lovci zločinců (TV seriál)
Heslo (S05E12)
Den, kdy se změnil svět (S05E10)
Těsnější svazek (S05E06)
další epizody (4)
2015 Lovci zločinců (TV seriál)
JAHVE (S04E22)
Ústav (S04E21)
Najdi a znič (S04E19)
další epizody (7)
2014 Lovci zločinců (TV seriál)
Studená válka (S04E10)
Lepší známý ďábel... (S04E09)
Místo původu (S04E08)
další epizody (14)
2013 Lovci zločinců (TV seriál)
Den nula (S02E21)
Trojský kůň (S02E19)
Odpočet (S02E13)
1973 Kojak (TV seriál)
Pavučina smrti (S01E02)
Shabby Tiger (TV seriál)
1970 Daniel Deronda (TV seriál)
Doomwatch (TV seriál)
1968 The Prisoner (TV seriál)
Do Not Forsake Me Oh My Darling (E13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky