foto

Jon Joffin

  • nar. 13.6.1963 (55 let)
    Johannesburg, Jihoafrická republika

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Tiny House of Terror (TV film)
2015 Láska v éteru (TV film)
2014 High Moon
Isabelle Dances Into the Spotlight
2013 Saige maluje nebe (TV film)
Vražedná minulost
2012 Mckenna na cestě ke hvězdám
2011 A Fairly Odd Movie: Grow Up, Timmy Turner! (TV film)
Na stopě vrahovi (TV film)
Nejlepší hráč (TV film)
2010 Národ snílků
2008 A zase jedna Popelka
Kmen Andromeda (TV film)
Čtyřicítka na krku (TV film)
2006 Fallen (TV film)
2005 Elvisovy začátky (TV film)
Hříbě (TV film)
It Waits
Saving Milly (TV film)
2004 Vánoční koleda pana Karrolla (TV film)
2003 Lucky 7 (TV film)
Strážce snů
Útěk ze čtvrtého rozměru (TV film)
2002 Young Arthur (TV film)
2001 Zimní pohádka (TV film)
Záblesk z pekel (TV film)
Útěk z pekla (TV film)
2000 Malá mořská víla (TV film)
Ten, který přežil (TV film)
1999 Následky otřesu: Zemětřesení v New Yorku (TV film)
Strange World (TV film)
1998 Noční život - Riddlerův měsíc (TV film)
Třicet let života (TV film)
Už na tebe čekám (TV film)
Ztracené duše (TV film)
1997 Five Desperate Hours (TV film)

TV seriály

2019 Motherland: Fort Salem (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2014 Rush (TV seriál)
Bitter Sweet Symphony (E10)
Dirty Work (E09)
Get Lucky (E08)
další epizody (9)
2010 Superkočky (TV seriál)
2009 Alice (TV seriál)
2008 Odvážný Crusoe (TV seriál)
2007 Mistři hrůzy (TV seriál)
The Black Cat (S02E11)
We All Scream for Ice Cream (S02E10)
2006 Mistři hrůzy (TV seriál)
Valerie on the Stairs (S02E08)
The V Word (S02E03)
Family (S02E02)
další epizody (4)
2005 Mistři hrůzy (TV seriál)
Deer Woman (S01E07)
Dance of the Dead (S01E03)
Dreams in the Witch-House (S01E02)
další epizody (4)
2004 The Grid (TV seriál)
2000 Uprchlík (TV seriál)
1997 Akta X (TV seriál)
Kadiš (S04E15)
Nikdy více (S04E13)
El Mundo Gira (S04E11)
1996 Akta X (TV seriál)
Papírová srdíčka (S04E10)
Terma (S04E09)
Tunguska (S04E08)
další epizody (8)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace