foto

Laurent Spielvogel

  • nar. 10.5.1955 (62 let)
    Boulogne-Billancourt, Hauts-de-Seine, Île de France, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Meurtres à la Rochelle (TV film)
2012 Nom de code: Rose (TV film)
2011 Mission sacrée (TV film)
Půlnoc v Paříži
2010 Divorce de chien, Un (TV film)
L'Italien
2009 International
Juste un peu d'@mour (TV film)
Sur le chemin de Compostelle (TV film)
Un homme d'honneur (TV film)
Villa Belle France (TV film)
Zlato
2008 Marie et Madeleine (TV film)
Romero a Julie (TV film)
Tailleur pour dames (TV film)
2007 Promeneuse d'oiseaux, La (TV film)
René Bousquet ou le grand arrangement (TV film)
Vérités assassines (TV film)
2006 Mémoire de glace (TV film)
2005 Jeden zůstává, druhý odchází
2004 Když mi bylo poprvé dvacet
2003 Clémence (TV film)
2002 Bloody Mallory
2000 Deuxième quinzaine de juillet
Faux-fuyants, Les (TV film)
Vem si mě
V zajetí chuti
1999 Asterix a Obelix
Cas clinique
Le Derrière
1998 Que la lumière soit !
Ronin
1997 Papa est un mirage (TV film)
1996 Někdo to rád holky
Netvor
1995 Comment épouser un héritage? (TV film)
Francouzský polibek
1994 Les Braqueuses
Monstrum
1993 Zachraň se kdo můžeš!
1992 Cravates léopards, Les (TV film)
1991 Lola Zipper
1990 Après après-demain
Jsou dny... a úplňky
1989 Tour d'ivoire
1988 48 hodin v Paříži
1987 Exploits d'un jeune Don Juan, Les
1986 Bonheur a encore frappé, Le
Kamikaze
Mariage blanc (TV film)
Max, má láska
Tříkrálový koláč
1985 Naléhavý případ
1983 Život je román
1980 Bankéřka
1978 Cukr

TV seriály

2016 Baron noir (TV seriál)
Pardon (E08)
Bleu (E04)
Solférino (E03)
další epizody (4)
2013 Meurtres à... (TV seriál)
2009 Déformations professionnelles (TV seriál)
2008 Duval a Moretti (TV seriál)
Sanglot des anges, Le (TV seriál)
Terre de lumière (TV seriál)
2004 Léa Parkerová (TV seriál)
2002 Groupe flag (TV seriál)
2001 Detektiv Giordano (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
Vérité oblige (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
1991 Gang des tractions, Le (TV seriál)
1988 Auto dělá člověka (TV seriál)
1987 L'heure Simenon (TV seriál)
1985 Maguy (TV seriál)
Néo Polar (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)
1983 Deux amies d'enfance (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)

Dokumentární

1987 La nuit des Molières (TV seriál)

TV pořady

1998 Tapis rouge (TV pořad)
Vivement dimanche (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace