foto

Michael Talbott

  • nar. 2.2.1955 (65 let)
    Waverly, Iowa, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Tři slepé myšky (TV film)
1996 Jack Reed: Death and Vengeance (TV film)
1995 Bombarďáci
Jack Reed 4: Jeden z našich (TV film)
Mr. Payback: An Interactive Movie
Out There (TV film)
1994 Jack Reed 3: Na dosah spravedlnosti (TV film)
1993 Hra na zradu (TV film)
Jack Reed: Odznak cti (TV film)
1992 Hrdina proti své vůli
Půlnoční horečka
1991 Otec bez závazků (TV film)
Svérázná spravedlnost
1990 Little Vegas
1988 Going to the Chapel
Míle od domova
1986 Červený drak
1984 O závod s měsícem
Seduction of Gina, The (TV film)
1983 Bláznivá dovolená
Memorial Day (TV film)
Srdce na kolech
Uncommon Valor (TV film)
1982 Rambo: První krev
This Is Kate Bennett... (TV film)
1981 Drahá maminko
1980 Amber Waves (TV film)
Foolin' Around
Ojetá auta
To Race the Wind (TV film)
Vždycky zvítězit
1978 Death in Canaan, A (TV film)
The Initiation of Sarah (TV film)
Velká středa
1977 Dead of Night (TV film)
1976 Carrie
1974 Big Bad Mama
If I Love You, Am I Trapped Forever? (TV film)
Unwed Father (TV film)
1973 Blood Sport (TV film)

TV seriály

2001 The Fighting Fitzgeralds (TV seriál)
1990 Sugar and Spice (TV seriál)
1989 Booker (TV seriál)
Miami Vice (TV seriál)
Too Much, Too Late (S05E21)
Leap of Faith (S05E20)
Miracle Man (S05E19)
další epizody (15)
1988 Miami Vice (TV seriál)
Line of Fire (S05E06)
Borrasca (S05E05)
Bad Timing (S05E04)
další epizody (19)
1987 Miami Vice (TV seriál)
The Rising Sun of Death (S04E09)
Like a Hurricane (S04E08)
Missing Hours (S04E07)
další epizody (21)
1986 Miami Vice (TV seriál)
Forgive Us Our Debts (S03E11)
Streetwise (S03E10)
Baby Blues (S03E09)
další epizody (22)
1985 Space (TV seriál)
Miami Vice (TV seriál)
Phil the Shill (S02E11)
Back in the World (S02E10)
Bought and Paid For (S02E09)
další epizody (22)
1984 Miami Vice (TV seriál)
Little Prince (S01E11)
Give a Little, Take a Little (S01E10)
Glades (S01E09)
další epizody (10)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Sudden Death (S01E10)
1979 Out of the Blue (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
James at 15 (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Padlý idol (S06E03)
1976 Kingston: Confidential (TV seriál)
Letka černých ovcí (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
Ten Dollar Murder (S03E18)
1974 Police Woman (TV seriál)
1972 Sanford and Son (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky