Reklama

Reklama

Dálkový řidič Beddoe (Clint Eastwood) platí za vynikajícího boxera a také již z mnoha zápasů vyšel jako vítěz. Tehdy je mu nabídnut skutečně životní zápas: má se utkat s nejbrutálnějším bijcem východního pobřeží. Beddoe by tuto nabídku přijal, avšak bezhlavě se zamiloval do country zpěvačky Lynn (Sondra Locke), která koná vše, aby Beddoa od tohoto zápasu odradila. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Voľné pokračovanie filmu "Nikdy neprohrát" svojich priaznivcov nesklame. Opäť je to príjemný príbeh, v ktorom musí Philo Beddoe poraziť silného súpera. Sprevádza ho opäť orangutan Clyde a opäť sa objaví Lynn Halsey-Taylor s country pesničkami, ktoré dodávajú filmu pohodovú country atmosféru. Stále ho prenasleduje partia nešikovných motorkárov a pár rovnako nešikovných policajtov, ktorý sú spolu s Clydeom zdrojom množstva celkom vydarených vtipných scén. Produkcia je stále dobrá, ale stále tu chýba väčší komediálny náboj, hoci epizóda so zháňaním partnerky pre Clydea má celkom bláznivé dôsledky. Takže sa môžete pousmiať ako tento krátky vzťah rozprúdi erotické vášne u niekoľkých dôchodcov. Philo si opäť podá nafúkaných motorkárov, tentokrát však nie päsťami ale asfaltom. Romantická linka má tentokrát šťastné zakončenie a film končí priateľskou rozlúčkou všetkých súperov. Teda až na pár stávkových podvodníkov a jedného policajta. 65% ()

5150 

všechny recenze uživatele

Výborná odpočinková záležitost s tradičně skvělým a patřičně drsným Clintem Eastwoodem. Herecké obsazení je fajn, stejně jako písničkový doprovod v rytmu country, ale hlavně to má příběh s množstvím vtipných (orangutan Clyde) i napínavých momentů. Mimochodem orangutan, který hraje ve filmu Clydea, zemřel dva týdny po dokončení filmu na mozkové krvácení. ()

Reklama

Stanmi 

všechny recenze uživatele

Clint Eastwood se vrací v roli Philo Beddoea, společně se svým par´tákem orangutanem Clydem, aby zase rozdával přesné direkty. Clint mi připadal ve vrcholné fyzické formě a k jeho herectví není co dodávat. ten svou práci nikdy neodflákne, stejně jako jeho orangutaní společník, který ve filmu také předvádí solidní herectví. Co ovšem není dvakrát povedené je scénář, který mi přišel slabší než by si zasluhoval, ale pár světlejších momentů se najde, např. scéna v motelu je velmi povedená. Vzhledem k tomu, že se jedná o vcelku jednoduchý příběh přijde mi skoro dvouhodinová stopáž značně přemrštěná, díky tomu tam máme několik zbytečných scén a hluchých míst. Stejně tak filmu chybí výraznější záporák. Na druhou stranu bitky nejsou špatné, ale nijak převratné. Celkové je to lehký nadprůměr, ale i tak se u toho člověk pobaví. ()

starbrejkr 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už bylo slabší. Nikdy neprohrát jsem zkouknul ještě celkem s pobavením, ale druhý díl už víceméně vařil z vody a navác přidal i pár trapně-komediálních momentů, kterých jsem se tak obával už u jedničky. Vydařených momentů se nakonec ale aspoň pár našlo, a tak to nehodnotím úplně negativně. Pohříchu se však skoro všechny týkaly jen Clyda, který je prostě geniální. Film také srazil mizerý český dabing, kdy se oproti minulému dílu nepochopitelně vyměnili dabéři, což odnesl hlavně Clint, ke kterému prostě Županič patří. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Vtipnější a svižnější je tohle pokračování oproti Nikdy neprohrát, dokonce mi přišlo, že i Clint Eastwood j v daleko lepší kondici a dokonce vypadal i mladší, ale problémem filmu je trošku slabší scénář a hlavně naprosto stupidně vyřešenej závěrečnej souboj, kterej jinak celkem dobrej film totálně zazdil. Nicméně Clyde je děsně krutej ()

Galerie (46)

Zajímavosti (10)

  • Snímek byl uveden v prosinci 1980, aby mohli diváci v době vánočních svátků ocenit nenáročnou zábavnost filmu, a promítal se ve více než 1 500 kinech. (ClintEastwood)
  • Clint Eastwood svěřil pozici režiséra Buddy van Hornovi, který řídil i kaskadérská čísla a stal se zde Eastwoodovým dublérem. Eastwood a van Horn spolu často spolupracovali, avšak tento snímek byl van Hornovým debutem na pozici režiséra. (ClintEastwood)
  • Scénář k filmu napsal Stanford Sherman ve spolupráci s Joe Kronsbergem, autorem scénáře k prvnímu dílu. (ClintEastwood)

Reklama

Reklama