foto

John Diehl

  • nar. 1.5.1950 (68 let)
    Cincinnati, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Resilient 3D
2017 Out of the Wild
2016 The North Star
2015 Forever
2014 A Long Way Off
A Strong Collected Spirit
2013 Singularity Principle
2012 Apartment 1303
Gabe the Cupid Dog
Obama Effect, The
Swerve
2011 Burn Notice: The Fall of Sam Axe (TV film)
Přirozený výběr
2010 Cesta nikam
2009 Follow the Prophet
Gary's Walk
Henry Lee Lucas: Sériový vrah a lhář
2008 Natural Disasters
Šťastlivci
2006 Jesse Stone: Smrt v jezeře (TV film)
Odvrácená strana Jericha
Running Out of Time in Hollywood
The House Is Burning
Toulavý anděl (TV film)
2005 Cizinec
2004 Země hojnosti
2003 Sázkaři
2001 Jurský park 3
Pearl Harbor
Zeros, The
2000 Falling Like This
Miluj mě
Neodvolatelná mise (TV film)
Ďábel přichází
1999 Kdekoli, jen ne tady
Očistec (TV film)
Swap Meet
1998 Davis Is Dead
Gang
Hi-Lo Country
Rat Pack (TV film)
1997 Atentát
Big City Blues
Con Air
Linie násilí
Oběti
Tajný agent Jack T.
1996 Color of a Brisk and Leaping Day
Destiny of Marty Fine, The
Foxfire
Hrob
Managua
Rodeo Joe (TV film)
Zvrhlosti žen
Čas zabíjet
1995 Amanda & the Alien (TV film)
Konec Divokého západu (TV film)
Nixon
Požírač mozků
Tři přání
1994 Hvězdná brána
Nebezpečný klient
Nová éra
Téměř mrtví
1993 Dálkové ovladače
Gettysburg
Paint Job, The
Volný pád
1992 Mikey
Prachy
1991 A Climate for Killing
Děvka
Kickboxer 2 - Cesta zpátky
Motorama
Trumpet #7
1990 Blázinec
Cool Blue
Temná strana měsíce
1988 Lesk smrti (TV film)
1987 Hanojský Hilton
Walker
1984 Andílek
Zákon města
1983 Bláznivá dovolená
Hysterical
Joysticks
Taxikáři
1982 The Ambush Murders (TV film)
1981 Lampasy
Útěk z New Yorku
1980 A zase zamilovaná
Nezaručená zpráva o válce (TV film)
Prosba o lásku (TV film)

TV seriály

2012 Skandál (TV seriál)
The Other Woman (S02E02)
2011 Anatomie lži (TV seriál)
Veronica (S03E07)
2007 Odložené případy (TV seriál)
Sen o dolarech (S04E18)
Přísun, krok (S04E17)
2006 Jericho (TV seriál)
Point Pleasant (TV seriál)
Let the War Commence (E13)
2005 Point Pleasant (TV seriál)
Missing (E11)
Hell Hath No Fury Like a Woman Choked (E10)
Waking the Dead (E09)
další epizody (6)
2003 Policejní odznak (TV seriál)
Coyotes (S02E10)
Co-Pilot (S02E09)
2002 Policejní odznak (TV seriál)
Circles (S01E13)
Two Days of Blood (S01E12)
Cupid & Psycho (S01E08)
další epizody (6)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Sacrifice (S02E10)
Západní křídlo (TV seriál)
Holy Night (S04E11)
2000 Západní křídlo (TV seriál)
Lord John Marbury (S01E11)
1999 JAG (TV seriál)
Drsňák (S05E07)
Akta X (TV seriál)
Trevor (S06E17)
1997 Krajní meze (TV seriál)
Zjevení Becky Paulsonové (S03E15)
1996 Lazarus Man, The (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Ring of Fire (S01E02)
Pohotovost (TV seriál)
Neptej se a mlč (S03E03)
1987 Miami Vice (TV seriál) - herec, a.z.
Down for the Count: Part 2 (S03E13) - a.z.
Down for the Count: Part 1 (S03E12)
1986 Miami Vice (TV seriál)
Forgive Us Our Debts (S03E11)
Baby Blues (S03E09)
Better Living Through Chemistry (S03E08)
další epizody (17)
1985 Miami Vice (TV seriál)
Phil the Shill (S02E11)
Back in the World (S02E10)
Bought and Paid For (S02E09)
další epizody (22)
1984 Miami Vice (TV seriál)
Little Prince (S01E11)
Give a Little, Take a Little (S01E10)
Glades (S01E09)
další epizody (10)

Dokumentární

2004 Stars and Stripes 1
Stars and Stripes 2
2001 Miami Vice: The E! True Hollywood Story (TV film)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace