foto

Nicole Kassell

  • nar. 1972
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2011 Malý kousek nebe
2004 The Woodsman
2002 Green Hour, The

TV seriály

2019 Watchmen (TV seriál)
Pilot (E01)
2018 Castle Rock (TV seriál)
Romans (S01E10)
Westworld (TV seriál)
Les Écorchés (S02E07)
2017 Drápy (TV seriál)
Teatro (S01E08)
Tirana (S01E01)
Pozůstalí (TV seriál)
Svět podle Matta (S03E05)
Takoví normální Američané (TV seriál)
The World Counsel of Churches (S05E12)
2016 Vinyl (TV seriál)
Cyclone (E06)
American Crime (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Takoví normální Američané (TV seriál)
Dinner for Seven (S04E11)
2015 American Crime (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Alpine Shepherd Boy (S01E05)
Pozůstalí (TV seriál)
Všechna místa obsazena (S02E05)
Stoupenci zla (TV seriál)
Na hraně (S03E12)
Domov (S03E04)
2014 Stoupenci zla (TV seriál)
Odhalení (S02E09)
Zrcadlení (S02E05)
Zločin (TV seriál)
Blood in the Water (S04E01)
2013 Rectify (TV seriál)
Stoupenci zla (TV seriál)
Havenport (S01E13)
Takoví normální Američané (TV seriál)
Covert War (S01E11)
Kravaťáci (TV seriál)
Zaneová versus Zane (S02E13)
Zločin (TV seriál)
Six Minutes (S03E10)
2012 Zločin (TV seriál)
72 Hours (S02E10)
Keylela (S02E07)
2011 Zločin (TV seriál)
Pohřešovaný (S01E11)
2008 Odložené případy (TV seriál)
Sabotáž (S05E12)
2006 3 libry (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Jedna noc (S03E16)
2005 Closer (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 The Woodsman
2002 Green Hour, The

Herecká filmografie

TV pořady

1991 The Charlie Rose Show (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace