foto

Joel Fabiani

  • nar. 28.9.1936 (82 let)
    Watsonville, Kalifornie, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Hadí oči
1990 Julie a její milenci
1983 Reuben, Reuben
1980 Attica, stát New York (TV film)
King Crab (TV film)
1978 President's Mistress, The (TV film)
Tom and Joann (TV film)
1977 Hledání pana Goodbara
Potmuli odjeci
1976 Brenda Starr (TV film)
McNaughton's Daughter (TV film)
New Daughters of Joshua Cabe, The (TV film)
One of My Wives Is Missing (TV film)
Risko (TV film)
1974 Nicky's World (TV film)
1973 Beg, Borrow, or Steal (TV film)
1972 Longest Night, The (TV film)
Particular Men (TV film)
Women in Chains (TV film)
1967 Ironside (TV film)

TV seriály

2004 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Čekání na slávu (S03E12)
Právo a pořádek (TV seriál)
Paradigm (S15E01)
2000 Ed (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
Run of the Mill (S02E09)
1999 Strangers with Candy (TV seriál)
1997 Feds (TV seriál)
Port Charles (TV seriál)
1995 City, The (TV seriál)
1984 Cosby Show (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Automan (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1980 Flamingo Road (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Jak vytočit vraždu (S07E04)
1976 City of Angels (TV seriál)
Jigsaw John (TV seriál)
Letka černých ovcí (TV seriál)
1975 Matt Helm (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
Switch (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
The ABC Afternoon Playbreak (TV seriál)
The Sixth Sense (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1967 N.Y.P.D. (TV seriál)
1966 Dark Shadows (TV seriál)
Hero, The (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
The Doctors (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Dokumentární

1985 American Masters (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)
1954 Look Up and Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace