foto

Christian Sebaldt

  • nar. 22.5.1958 (61 let)
    Mnichov, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2013 Dobrodružství s robotem
2008 Parasomnie
2007 Bratz
2006 Beznaděj (TV film)
Crossover
2005 Dotek hrůzy (TV film)
Tma
2004 Hvězdná pěchota 2: Hrdinové Federace
Mutant 3
Resident Evil: Apokalypsa
2003 Stevensovi bodují (TV film)
2002 Strach.com
2001 Vesmírný závod
2000 Hořké sladkosti
1999 P.U.N.K.S.
1998 By Default
Casper a Wendy (TV film)
Návrat Addamsovy rodiny
Sám doma a bohatý: Vánoční přání
1997 Casper - První kouzlo (TV film)
Dobrodružství v barvách: Gulliverova cesta na letící ostrov, do psí země a mezi liliputány
Dobrodružství v barvách: Trojský kůň
1996 Galgameth
1995 Špatně hlídané sny
1994 Inevitable Grace
Opovržená žena
Revenge of the Red Baron
Schůzka o půlnoci
Žádný dezert tati, než posekáš trávu
1992 Krvavá pěst IV
1989 Hollywood Chaos
Mortal Passions
Wedding Band
1988 Children of the Empire

TV seriály

2019 For the People (TV seriál)
A Choice Between Two Things (S02E10)
Who Are We Now? (S02E09)
Moral Suasion (S02E08)
další epizody (10)
Chirurgové (TV seriál)
Drawn to the Blood (S15E24)
Head Over High Heels (S15E22)
Good Shepherd (S15E21)
další epizody (4)
2018 Lucifer (TV seriál)
Quintessential Deckerstar (S03E23)
Anything Pierce Can Do I Can Do Better (S03E21)
Orange Is the New Maze (S03E19)
další epizody (6)
2017 Lucifer (TV seriál)
Chloe Does Lucifer (S03E08)
Off the Record (S03E07)
What Would Lucifer Do? (S03E04)
další epizody (8)
2016 Křižovatka smrti (TV seriál)
O Hostage! My Hostage! (E11)
Knock, Knock...House Creeping! (E10)
Wind Beneath My Wingman (E08)
další epizody (6)
2015 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Koncovka (S15E18)
Poslední jízda (S15E16)
Kupčení s hrůzou (S15E14)
2014 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Útočný úhel (S15E11)
Na dohodu (S15E09)
Cesta k nápravě (S15E07)
další epizody (11)
2013 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zatoulaný sob (S14E11)
Volný pokoj (S14E09)
Štěstí ze zastavárny (S14E06)
další epizody (11)
2012 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Neobvyklí podezřelí (S13E09)
Padlí andělé (S13E07)
Mrtvý! (S13E05)
další epizody (11)
2011 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Jako na zip (S12E09)
Otřes z mozku (S12E07)
Kriminalistka sestřelena (S12E05)
další epizody (12)
2010 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Království divočiny (S11E09)
Rozdrcený a vyhozený (S11E07)
Studenokrevně (S11E06)
další epizody (12)
2009 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Slepé střevo navíc (S10E09)
Smrt na bowlingu (S10E08)
Krvavý sport (S10E05)
další epizody (12)
2008 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
19 svisle (1) (S09E09)
Hodný strýček (S09E06)
2004 Phil of the Future (TV seriál)
2000 The Brothers Garcia (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
1994 Tajuplný svět Alex Mackové (TV seriál)

Dokumentární

1996 Wild Bill: Hollywood Maverick

Herecká filmografie

Dokumentární

2000 Howard Hughes: His Women and His Movies (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace