foto

Omari Newton

  • nar. Montreal, Quebec, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Wedding of Dreams (TV film)
2017 Big Fat Liar 2
Darrow & Darrow (TV film)
S.W.A.T.: Under Siege
2016 Every Christmas Has a Story (TV film)
Hearts of Christmas (TV film)
Love on the Sidelines (TV film)
2015 Barbie Rock’n Royals
Bob a Santovy sáně (TV film)
2012 Únos
2006 Směr smrt (TV film)
Časovaná bomba (TV film)
2005 Tajemná vražda
2003 Manželé Reaganovi (TV film)

TV seriály

2018 ReBoot: The Guardian Code (TV seriál)
2017 Tarzan and Jane (TV seriál)
When We Rise (TV seriál)
Part I (E01)
2016 Akta X (TV seriál)
Zakladatelova mutace (S10E02)
2015 Continuum (TV seriál)
Final Hour (S04E06)
The Desperate Hours (S04E05)
Zero Hour (S04E04)
další epizody (6)
2014 Wolverine vs. Sabretooth (TV seriál)
Continuum (TV seriál)
Last Minute (S03E13)
The Dying Minutes (S03E12)
3 Minutes to Midnight (S03E11)
další epizody (11)
2013 Max Steel (TV seriál)
Continuum (TV seriál)
Second Time (S02E13)
Second Last (S02E12)
Second Guess (S02E11)
další epizody (10)
Lovci duchů (TV seriál)
Clip Show (S08E22)
2012 Continuum (TV seriál)
End Times (S01E10)
Playtime (S01E08)
Time's Up (S01E06)
další epizody (8)
2011 Borci z Blue Mountain State (TV seriál)
The Corn Field: Part 2 (S03E13)
The Corn Field: Part 1 (S03E12)
Death Penalty (S03E11)
další epizody (13)
2010 Borci z Blue Mountain State (TV seriál)
Jezevec (S02E09)
Cesta poznání (S02E08)
Debra (S02E07)
další epizody (18)
Dvojí identita (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Mořský koník (S02E14)
2009 V (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2008 Sophie (TV seriál)
2006 Blade (TV seriál)
2004 15/Love (TV seriál)
2001 Vampire High (TV seriál)

Dokumentární

2013 Blue Mountain State: Behind the Scenes Documentary

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace