foto

Peter Madden

  • nar. 9.8.1904
    Ipoh, Malajsie
  • zem. 24.2.1976 (71 let)
    Bognor Regis, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 The Message
1975 One of Our Dinosaurs Is Missing
1974 Cause for Concern - vyp.
Frankenstein and the Monster from Hell
1973 A Great Little Artist
1972 Jindřich VIII. a jeho šest žen
Nearest and Dearest
1971 On the Buses
1970 Soukromý život Sherlocka Holmese
1969 The Picasso Summer
Vendetta for the Saint
1967 Frankenstein Created Woman
The Violent Enemy
1965 Doktor Živago
Dr. Terror's House of Horrors
Kdo jezdí na tygru
1964 Bezcharakterní žena
Do You Know This Voice?
Zpropadená kariéra
1963 80,000 Suspects
Srdečné pozdravy z Ruska
The Kiss of the Vampire
Ukradené hodiny
1962 Osamělost přespolního běžce
Takové milování
The Road to Hong Kong
Very Edge, The
1960 Davidův příběh
Exodus
Hell Is a City
V sobotu večer, v neděli ráno
1958 Battle of the V-1
Fiend Without a Face
1956 Město jako Alice
1949 Matter of Murder, A
1948 Counterblast
1945 Sličná vražedkyně
1940 Tom Brown's School Days
1938 Smoky Cell (TV film)

TV seriály

1974 No, Honestly (TV seriál)
South Riding (TV seriál)
1973 Orson Welles' Great Mysteries (TV seriál)
1972 Clochemerle (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
1971 Class by Himself, A (TV seriál)
Hine (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
Tales of Unease (TV seriál)
1969 As Good Cooks Go (TV seriál)
Hadleigh (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
The Gold Robbers (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
The Champions (TV seriál)
The First Lady (TV seriál)
Virgin of the Secret Service (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Misleading Cases (TV seriál)
Mr. Rose (TV seriál)
Sexton Blake (TV seriál)
The Gamblers (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
King of the River (TV seriál)
1965 Out of the Unknown (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Power Game (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
Thorndyke (TV seriál)
1963 Espionage (TV seriál)
Festival (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Man of the World (TV seriál)
Out of This World (TV seriál)
Steptoe and Son (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
Zero One (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
Walk a Crooked Mile (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Danger Man (TV seriál)
On Trial (TV seriál)
1959 Glencannon (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
The Flying Doctor (TV seriál)
The Men from Room 13 (TV seriál)
1958 Ivanhoe (TV seriál)
Target (TV seriál)
1957 African Patrol (TV seriál)
Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace