foto

Barry Shabaka Henley

  • nar. 15.9.1954 (64 let)
    New Orleans, Louisiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Miscreant
Office Uprising
Zrodila se hvězda
2017 Lucky
Mad Families
2016 Brothers in Atlanta (TV film)
Paterson
2015 White Water
2013 Nezapomeň na lásku (TV film)
Water & Power
2011 Nadějný rok
2010 Dry Land, The
Virginia
2009 Jezdci Apokalypsy
Krvavé ulice
Na odstřel
2007 Alibi (TV film)
2006 Miami Vice
2005 Lackawanna blues (TV film)
Okovy
Čtyři bratři
2004 Collateral
Terminál
2002 Stopa smrti
2001 Ali
Go with the Fro
1999 Doživotí
1998 Anděl smrti
Doktor Flastr
Křižovatka smrti
Nevinný výlet
Skandál Bulworth
1995 Johnny zapíná rádio
Pán kouzel
Ďábel v modrém
1994 Skaut
1993 Fear of a Black Hat
Tina Turner
Věc zvaná láska
1992 Till Death Us Do Part (TV film)
1991 Clippers (TV film)
1988 Nincompoop

TV seriály

2018 Bosch (TV seriál)
Book of the Unclaimed Dead (S04E10)
Missed Connections (S04E07)
The Coping (S04E05)
další epizody (5)
2017 Ryan Hansen Solves Crimes on Television (TV seriál)
Bosch (TV seriál)
Clear Shot (S03E09)
El Compadre (S03E04)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pandořina skřínka, část 1. (S14E15)
2016 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Účel světí prostředky (S02E19)
2015 Volejte Saulovi (TV seriál)
Bingo (S01E07)
Five-O (S01E06)
Alpine Shepherd Boy (S01E05)
Extant (TV seriál)
Změna scénáře (S02E01)
Vzpomínky (TV seriál)
Behind the Beat (S04E03)
2013 2cool 4school (TV seriál)
The Crazy Ones (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
A Long Way from Home (S03E07)
2012 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Kauzy podle Kate (TV seriál)
Start Me Up (S02E02)
2011 Luck (TV seriál)
Two Prized Colts Go Head-to-Head (E09)
Ace Pitches a Deal (E06)
Ace Meets with a Talented Whiz Kid (E03)
další epizody (4)
Anatomie lži (TV seriál)
Veronica (S03E07)
2010 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Odpočítávání: část druhá (E22)
Vyjednávání (E20)
Oprava směru (E19)
další epizody (8)
2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Věřit (E09)
Špetka pravdy (E05)
Černá labuť (E04)
další epizody (5)
2007 Hrdinové (TV seriál)
Příběhy s poučením (S02E09)
Pomoc bližnímu svému (S02E04)
Ještěři (S02E02)
další epizody (4)
2006 Vražedná čísla (TV seriál)
Baseball (S03E08)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Anatomie zodpovědnosti (S01E05)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Rituál (S05E14)
2002 Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Born to Run (S01E04)
Oz (TV seriál)
Revenge Is Sweet (S04E11)
1997 Die Gang (TV seriál)
1995 Ženatý se závazky (TV seriál)
Striptýz bar s manželkami (S09E14)
1994 Pohotovost (TV seriál)
V žáru Chicaga (S01E06)
1991 Royal Family, The (TV seriál)

Dokumentární

2001 Making of 'Ali', The (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace