Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Školák Prateek (Armaan Verma) nepovažuje svého otce za hrdinu, spíš se za něj stydí. Požádá ho, aby vytvořil počítačovou hru, ve které vždy zvítězí padouch. Otci (Shahrukh Khan) se to sice nelíbí, ale pro svého syna by udělal vše. Navrhne tedy, aby příští hra, kterou společnost, v níž pracuje, vyvíjí, zvolila za neporazitelnou postavu hlavního záporáka. Jeho návrh je přijat a na předváděčce sklidí hra úspěch. Ra.One (Arjun Rampal) ale dokáže překročit hranice hry a dostat se do reálného světa. Chce vyzvat k souboji na život a na smrt Prateeka, prvního hráče, který s ním bojoval. Chlapcův otec ale ukáže, že pro záchranu svého syna je ochotný udělat cokoliv. (rikitiki)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Vody indického filmového průmyslu jsou pro mě stále neprobádanými končinami. Něco se ke mě už dostalo, ale pořád je co objevovat. Na tenhle film jsem byla velmi zvědavá. Naplnil moje očekávání. Začátek je sice krapet silná káva, ale i ta se dá pít. Tomuhle filmu dokážu odpustit absolutně všechno, i tu dlouhou stopáž, zpěvy a nejrůznější tanečky. Je to pěkná kšandovina, to přiznávám, ale já se královsky bavila jako už dlouho ne. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Indický sci-fi film o počítačovom hrdinovi a zloduchovi, ktorý bojujú v prostredí Londýna a Mombaja. Príbeh ako to už u indických filmov býva má našlapané tempo aj napriek svojej dlhej stopáži. Je plný drobných vtipkov na obzvláštnenie, dvojicou tanečných pesničiek a nadupaných akčných scén, kde má hlavne strihač zásluhu na tom, že sú niekedy dychberúce. Bohužiaľ film aj napriek krásnej Kareene Kapoor a sympošovi Shahrukh Khanovi nemá natoľko výrazný ústredný motív ani nepôsobí originálne alebo zaujímavo, aby som si ho mohol pamätať dlhšie ako pár dní. Lebo keď sa to tak vezme je Ra.One len odkopírovanou verziou množstva Hollywoodskych trhákov, ktoré leteli v amerike v provom desaťročí, 21 storočia. Je to taká jednohubka na jedno pozretie, ktorá neurazí a ktorá je technicky takmer bezchybná. ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

Bojovník Ra.One se dostává z počitačové hry do reálného světa a chce zabít hráče, který se mu dokázal postavit, porazit ho může pouze G.One... Těch filmů, kterými se tvůrci inspirovali, bude více, ale mezi prvními člověka napadne TRON: Legacy nebo Terminator 2. Z úst programátora Shekhara (Shah Rukh Khan) zazní fráze "I'll be back" / "Já se vrátím". V cameo roli se ve snímku objevil Rajinikanth jako robot Chitti, který má vlastní film Enthiran (2010). ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Další uvolněná bollywoodská ujetost, kterým v poslední době přicházím na chuť. A tahle byla navíc skvělá. Od úvodní scény až do závěrečných titulků jsem se skvěle bavil. Akční komedie, která je po celé 2,5 hodiny rozjetá jako lokomotiva (na kterou mimochodem taky dojde), zábavně ztřeštěná, ve všech ohledech přehnaná, ale přitom ne trapná. Spíš uvolněná, hravá a zavalená nápady a vtípky, které tvůrci chrlí s bezprostřední, téměř dětinskou radostí snad v každém okamžiku. Všechny scény, dokonce i ty nejbanálnější, jsou až furiantské, přitom každá sama sebe nějakým bláznivým způsobem shazuje. Desítky skvělých hlášek, odkazů na hollywoodské trháky a žánrová klišé. To vše okořeněno několika chytlavými písničkami, které nebourají tempo, ale naopak dokonale do filmu padnou. Tak tohle jsem určitě neviděl naposledy. ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Pevné produkční vedení Shahrukha Khana a jeho ženy Gauri naštěstí udrželo režisérského patlala Anubhava Sinhu, autora několika filmových katastrof, v kolejích přijatelné kvality, ač zejména akčním scénám by vypilovanější režie určitě prospěla (přiznávám, že parodický úvod mne svou křečovitostí dost vyplašil). Není divu, že v Indii je Ra.One zároveň milován i nenáviděn - patří do totiž do identické škatulky jako podobně rozporuplně přijaté filmy Race, Tashan, nebo (plánovaná) trilogie Dhoom - přináší plný kopec bollywoodsko - hollywoodské zábavy, která je dočista eklektická a 'mindless', ale taky sympaticky fanouškovsky ztřeštěná a velmi profesionálně natočená. Zejména v tomto ohledu se Ra.One má čím chlubit, protože tolik působivých a kvalitních speciálních efektů se v jediném indickém filmu zkoncentrovalo poprvé. A jelikož sám Shahrukh kvůli filmu založil speciální trikové studio, tak určitě ne naposled. _____ Jako můj filmový vánoční dárek Ra.One určitě potěšil, za což mu s radostí uděluji řád Tří hvězdiček a půl._____ Více v mojí recenzi. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (12)

  • Dvěmi skladbami složenými přímo k filmu přispěl i R&B zpěvák Akon. (Conspi)
  • Vedlejší role Akaashi byla původně nabídnuta Jackiemu Chanovi. Ten ji však odmítl a roli získal Tom Wu. (Raztubyl)
  • Ve scéně, kdy Dildara Sonia (Kareena Kapoor) zpracovává těsto a je jí horko, na ni G. One (Shahrukh Khan) začne něžně foukat, aby ji ochladil. Poté ji ale fouknutím celou zašpiní moukou a svému vtípku se ještě usměje, přestože později ve filmu G.One Sonie řekne, že nemá naprogramovány emoce. (Stupet)

Reklama

Reklama