foto

Billy Gardell

  • nar. 20.8.1969 (49 let)
    Pittsburgh, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 A Very Merry Toy Store (TV film)
Tenkrát v Kalifornii
2016 Special Unit
Undrafted
2015 Dancer and the Dame
2011 Doba ledová: Mamutí Vánoce
2009 The Deported
2007 Dračí války
2006 My dva a křen
Room 6
2003 Santa je úchyl!
2002 Ve jménu Angela
2000 Gary the Rat

TV seriály

2018 Malý Sheldon (TV seriál)
An 8-Bit Princess and a Flat Tire Genius (S02E08)
Pes, veverka a rybička Rybička (S01E20)
Jiu-Jitsu, bublinková fólie a čoko mlíko (S01E17)
další epizody (4)
2017 Sun Records (TV seriál)
2016 Nová holka (TV seriál)
Es Good (S06E09)
Mike a Molly (TV seriál)
I See Love (S06E13)
Curse of the Bambino (S06E12)
The Adoption Option (S06E11)
další epizody (13)
2014 Mike a Molly (TV seriál)
The Bitter Man and the Sea (S05E22)
Near Death Do Us Part (S05E21)
Fight to the Finish (S05E20)
další epizody (22)
2013 Mike a Molly (TV seriál)
Eight Is Enough (S04E22)
This Old Peggy (S04E21)
Sex, Lies and Helicopters (S04E20)
další epizody (22)
2012 Mike a Molly (TV seriál)
Windy City (S03E23)
School Recital (S03E22)
Molly's Out of Town (S03E21)
další epizody (23)
Griffinovi (TV seriál)
Ratings Guy (S11E02)
2011 Mike a Molly (TV seriál)
The Wedding (S02E23)
The Rehearsal (S02E22)
Bachelor/Bachelorette (S02E21)
další epizody (23)
2010 Mike a Molly (TV seriál)
Peggy's New Beau (S01E24)
Victoria's Birthday (S01E23)
Cigar Talk (S01E22)
další epizody (24)
2009 Burning Hollywood (TV seriál)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Hledá se táta (S04E27)
Případ záhadného zmizení ve městě Camden, část druhá (S04E26)
Případ záhadného zmizení ve městě Camden, část první (S04E25)
další epizody (4)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Nebezpečné předměstí (S05E04)
2008 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Kdybych nebyl bonzákem... (S04E07)
Earlovy ženy, část druhá (S03E22)
Earlovy ženy, část první (S03E21)
další epizody (5)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Právo na obranu (S04E16)
2007 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Zase jsme hráli v seriálu, část druhá (S03E08)
Zase jsme hráli v seriálu, část první (S03E07)
Sháním práci (S02E22)
2006 Heist (TV seriál)
2005 Unscripted (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Chladivá vášeň (S05E23)
2004 Quintuplets (TV seriál)
2003 Gary the Rat (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Lucky (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a dvanáctý muž (S02E09)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Block Buster (S02E14)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Však ty víš (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)

TV pořady

2016 Must See TV: A Tribute to James Burrows (TV pořad)
2015 Dětská kuchařská soutěž (TV pořad)
The 41st Annual People's Choice Awards (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 Celebrity Name Game (TV pořad)
2013 The Queen Latifah Show (TV pořad)
2012 Výlety na skok (TV pořad)
2011 The Chew (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2006 Jay Leno's Garage (TV pořad)
2005 Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
2004 Tavis Smiley (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)
1997 Premium Blend (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

1998 Comedy Central Presents (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace