foto

Billy Gardell

  • nar. 20.8.1969 (50 let)
    Pittsburgh, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Toll Road
2017 A Very Merry Toy Store (TV film)
Tenkrát v Kalifornii
2016 Special Unit
Undrafted
2015 Dancer and the Dame
2011 Doba ledová: Mamutí Vánoce
2009 The Deported
2007 Dračí války
2006 My dva a křen
Room 6
2003 Santa je úchyl!
2002 Ve jménu Angela
2000 Gary the Rat

TV seriály

2020 Bob Hearts Abishola (TV seriál)
Episode 22 (E22)
Episode 21 (E21)
Randy's a Wrangler (E20)
další epizody (11)
2019 Bob Hearts Abishola (TV seriál)
Splitting the Hairs (E11)
Ice Cream for Breakfast (E10)
We Were Beggars, Now We Are Choosers (E09)
další epizody (11)
Malý Sheldon (TV seriál)
Albert Einstein a příběh o jiné Mary (S02E17)
2018 Malý Sheldon (TV seriál)
8-bitová princezna a génius na píchlá kola (S02E08)
Pes, veverka a rybička Rybička (S01E20)
Jiu-Jitsu, bublinková fólie a čoko mlíko (S01E17)
další epizody (4)
2017 Sun Records (TV seriál)
Finishing School (E08)
No Favors Here (E07)
Who They Were Meant to Be (E06)
další epizody (8)
Dice (TV seriál)
The Trial (S02E07)
Big Fan (S02E02)
2016 Nová holka (TV seriál)
Es Good (S06E09)
Mike a Molly (TV seriál)
Pozvi lásku dál (S06E13)
Čáry, kouzla, mimino (S06E12)
Adopce není legrace (S06E11)
další epizody (13)
2014 Mike a Molly (TV seriál)
Zahořklý stařec a moře (S05E22)
Blízká smrt nás rozdělí (S05E21)
Boj do úplného konce (S05E20)
další epizody (22)
2013 Mike a Molly (TV seriál)
Osm je až moc (S04E22)
Zase ta stará Peggy (S04E21)
Sex, lži a vrtulník (S04E20)
další epizody (22)
2012 Mike a Molly (TV seriál)
Větrné město (S03E23)
Školní besídka (S03E22)
Slaměný vdovec (S03E21)
další epizody (23)
Griffinovi (TV seriál)
Ratings Guy (S11E02)
2011 Mike a Molly (TV seriál)
Svatba (S02E23)
Zkouška v kostele (S02E22)
Loučení se svobodou (S02E21)
další epizody (23)
2010 Mike a Molly (TV seriál)
Peggy má nápadníka (S01E24)
Victoria má narozeniny (S01E23)
Vince nemá maturitu (S01E22)
další epizody (24)
2009 Burning Hollywood (TV seriál)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Hledá se táta (S04E27)
Případ záhadného zmizení ve městě Camden, část druhá (S04E26)
Případ záhadného zmizení ve městě Camden, část první (S04E25)
další epizody (4)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Nebezpečné předměstí (S05E04)
2008 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Kdybych nebyl bonzákem... (S04E07)
Earlovy ženy, část druhá (S03E22)
Earlovy ženy, část první (S03E21)
další epizody (5)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Právo na obranu (S04E16)
2007 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Zase jsme hráli v seriálu, část druhá (S03E08)
Zase jsme hráli v seriálu, část první (S03E07)
Sháním práci (S02E22)
2006 Heist (TV seriál)
2005 Unscripted (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Chladivá vášeň (S05E23)
2004 Quintuplets (TV seriál)
2003 Gary the Rat (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Lucky (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a dvanáctý muž (S02E09)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Instinkty (S02E03)
Matka proti dceři (S01E21)
Kde jsou hranice? (S01E17)
Dva z Queensu (TV seriál)
Block Buster (S02E14)
1999 Však ty víš (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)

Koncert

2015 Mariah Carey's Merriest Christmas (koncert)

Host

TV pořady

2016 Must See TV: A Tribute to James Burrows (TV pořad)
2015 Dětská kuchařská soutěž (TV pořad)
Jay Leno's Garage (TV pořad)
The 41st Annual People's Choice Awards (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 Celebrity Name Game (TV pořad)
2013 The Queen Latifah Show (TV pořad)
2012 Výlety na skok (TV pořad)
2011 The Chew (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2006 Jay Leno's Garage (TV pořad)
2005 Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
2004 Tavis Smiley (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)
1997 Premium Blend (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

1998 Comedy Central Presents (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky