foto

Graham Crowden

  • nar. 30.11.1922
    Edinburgh, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 19.10.2010 (87 let)
    Edinburgh, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Holky z kalendáře
Planman, The (TV film)
Ztracený princ (TV film)
2002 Posedlost
2001 Attila (TV film)
2000 Don Quijote (TV film)
1998 Já se změním!
Temná hra
1997 Richard II (TV film)
1996 Fantoosh
Gulliverovy cesty (TV film)
Nevinný spánek
1992 Thacker (TV film)
1988 Hrst plná prachu
1987 The Happy Valley (TV film)
1986 All Passion Spent (TV film)
1985 Krycí jméno: Smaragd
Vzpomínky na Afriku
1984 Mnoho povyku pro nic (TV film)
Společenství vlků
1983 Beggar's Opera, The (TV film)
Events in a Museum (TV film)
Floating Off (TV film)
Flying Into the Wind (TV film)
The Blue Dress (TV film)
1982 Cymbeline (TV film)
Misionář
Nemocnice Britannia
1981 Jen pro tvé oči
Out of Order
1977 Hardcore
Three Dangerous Ladies
Žvahlav
1976 Something to Hide
1974 Abdikace
Belamira (TV film)
Malý princ
Romance with a Double Bass
1973 The Final Programme
Šťastný to muž
1972 Podivuhodný pan Blunden
Pás cudnosti
Ruling Class, The
1971 Percy
Snow Goose, The (TV film)
The Night Digger
1970 Leo poslední
Rise and Rise of Michael Rimmer, The
1969 Nováčci
Případ zlaté husy
1968 Kdyby...
1967 Much Ado About Nothing (TV film)
The Soldier's Tale (TV film)
1966 Morgan - případ zralý k léčení
1964 One Way Pendulum
1962 Nil Carborundum (TV film)
We Joined the Navy
1961 Don't Bother to Knock
1959 The Bridal Path
1958 Women in Love (TV film)
1956 Beauty and the Beast (TV film)

TV seriály

2008 Foylova válka (TV seriál)
Zlomené duše (S06E02)
2002 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Zvoní ti umíráček (S05E03)
2001 Dr. Terrible's House of Horrible (TV seriál)
Mr Charity (TV seriál)
The Way We Live Now (TV seriál)
2000 Desáté království (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Brotherly Love (TV seriál)
1998 Vanity Fair (TV seriál)
1997 Soul Music (TV seriál)
1996 Delta Wave (TV seriál)
1994 Love On a Branch Line (TV seriál)
1990 Alleyn Mysteries (TV seriál)
Waiting for God (TV seriál)
1988 The Return of Shelley (TV seriál)
1987 My Husband and I (TV seriál)
1986 A Very Peculiar Practice (TV seriál)
1985 Bulman (TV seriál)
C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
Masterpiece Theatre: Bleak House (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1984 Chance in a Million (TV seriál)
1983 Agatha Christie's Partners in Crime (TV seriál)
Cleopatras, The (TV seriál)
1982 Brack Report, The (TV seriál)
Comic Strip Presents, The (TV seriál)
King's Royal (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Válka agentů (S05E06)
1980 The Sun Trap (TV seriál)
1979 The Camerons (TV seriál)
1978 Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1977 1990 (TV seriál)
Drama (TV seriál)
Raffles (TV seriál)
1976 Star Maidens (TV seriál)
1975 Shades of Greene (TV seriál)
1974 Father Brown (TV seriál)
Porridge (TV seriál)
Rooms (TV seriál)
Zodiac (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Dobrodružství Černého bleska (TV seriál)
1971 Casanova (TV seriál)
Now Look Here (TV seriál)
Shirley's World (TV seriál)
The Guardians (TV seriál)
The Ten Commandments (TV seriál)
1970 Adventures of Don Quick, The (TV seriál)
His and Hers (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
The Misfit (TV seriál)
Čáryfuk (TV seriál)
1969 Dear Mother... ...Love Albert (TV seriál)
Fraud Squad (TV seriál)
Happy Ever After (TV seriál)
ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
Two in Clover (TV seriál)
W. Somerset Maugham (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
1966 Mystery and Imagination (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
HMS Paradise (TV seriál)
Případy komisaře Gideona (TV seriál)
Redcap (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Espionage (TV seriál)
First Night (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Doctor Knock (TV seriál)
Drama 61-67 (TV seriál)
Harpers West One (TV seriál)
The Marriage Lines (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Citadel, The (TV seriál)
Danger Man (TV seriál)
On Trial (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
The Eustace Diamonds (TV seriál)
The Life and Death of Sir John Falstaff (TV seriál)
1958 Charlesworth at Large (TV seriál)
Fair Game (TV seriál)
Saturday Playhouse (TV seriál)
1957 Destination Downing Street (TV seriál)
Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Nicholas Nickleby (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
David Copperfield (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)
Such Is Life (TV seriál)

Dokumentární

1988 The Modern World: Ten Great Writers (TV seriál)
1967 Omnibus (TV seriál)
1959 Endless Adventure (TV seriál)

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)
1965 Jackanory (TV pořad)
1964 Dave's Kingdom (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace