foto

Sheila Reid

  • nar. 1937
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Containment
The Bad Education Movie
2013 Doctor Who: The Time of the Doctor (TV film)
2012 Call the Midwife: Christmas Special (TV film)
2011 Coldest Caller, The
2008 Umlčeni
2007 A Room with a View (TV film)
2006 What We Did on Our Holiday (TV film)
2004 Vánoční koleda (TV film)
2002 Mrs Caldicot's Cabbage War
2000 Zapomenutý zločin (TV film)
1999 Feliciina cesta
1998 Still Crazy - Pořád naplno
1997 Muž, který věděl příliš málo
Zimní host
1995 Cruel Train (TV film)
1993 15: The Life and Death of Philip Knight (TV film)
1991 Američanka
1988 Vroom
1987 Osamělá vášeň Judith Hearnové
1986 Raspberry Ripple (TV film)
1985 Brazil
1983 Aerodrome, The (TV film)
Garderobiér
The Black Room
1982 Pět dní jednoho léta
1980 Sir Henry na panství Rawlinson
1975 Moll Flanders (TV film)
1972 I Want What I Want (TV film)
1971 Dotek
1970 Three Sisters
1967 Flea in Her Ear, A (TV film)
1965 Othello
The Alphabet Murders

TV seriály

2018 Humans (TV seriál)
Epizoda 5 (S03E05)
2015 Pypo (TV seriál)
2014 Mountain Goats (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Dark Water (S08E11)
2013 Bob Servant Independent (TV seriál)
Otec Brown (TV seriál)
Psychobitches (TV seriál)
2012 Playhouse uvádí (TV seriál)
Psychobitches (S01E11)
Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
2011 Case Histories (TV seriál)
Justice (TV seriál)
2009 Psychoville (TV seriál)
2008 Place of Execution (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Amíci v Anglii (S04E01)
2007 Benidorm (TV seriál)
2004 Moře duší (TV seriál)
2003 The Afternoon Play (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Malované krví (S06E03)
2000 Doctors (TV seriál)
Monarch of the Glen (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Where the Heart Is (TV seriál)
1996 My Wonderful Life (TV seriál)
1995 Ghostbusters of East Finchley (TV seriál)
Oliver's Travels (TV seriál)
1993 Doctor Finlay (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Auf Wiedersehen, Pet (TV seriál)
Inspektor Taggart (TV seriál)
The Home Front (TV seriál)
1982 Fame Is the Spur (TV seriál)
1981 Get Lost! (TV seriál)
1980 Flickers (TV seriál)
1978 Lillie (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1976 Emigrants, The (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1971 Justice (TV seriál)
Owen, M.D. (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Knock on Any Door (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Theatre 625 (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Tales of Mystery (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

TV pořady

1999 Loose Women (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace