foto

Ken Pogue

  • nar. 26.7.1934
    Toronto, Ontario, Kanada
  • zem. 15.12.2015 (81 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Pes jménem Krismes (TV film)
2006 Křeslo mořské panny (TV film)
2005 Distant Drumming: A North of 60 Mystery (TV film)
Vyzdobený sál (TV film)
2003 Muž se srdcem kovboje (TV film)
2002 Válka dobytkářů (TV film)
2001 Láska a zrada (TV film)
Podtrh (TV film)
2000 6. den
Let soba (TV film)
Mimo čas (TV film)
Mrcha
1999 Jack Bull (TV film)
Příběh Davida Milgaarda (TV film)
Vražedné bratrstvo (TV film)
1998 Cena lásky (TV film)
1997 Bláznivý týden (TV film)
Katastrofa letu č.19 (TV film)
Nákaza (TV film)
Všechny minulé zimy (TV film)
1996 Home Song (TV film)
Jezero v lesích (TV film)
Správná rodina (TV film)
Temný úplněk
Windsorský protokol (TV film)
1995 Dangerous Intentions
Křídla odvahy
Stín pochybnosti (TV film)
1994 Silueta (TV film)
Sklizeň (TV film)
Směr jih (TV film)
Someone Else's Child (TV film)
1993 Amy Fisher Story, The (TV film)
Sherlock Holmes Returns (TV film)
1992 Sexuální obtěžování (TV film)
Slepcova lest (TV film)
Still Not Quite Human (TV film)
1991 Hitman 3: Likvidátor
Mother's Justice, A (TV film)
My Son Johnny (TV film)
Útěk
1990 Tam, kde je srdce
Tanec řetězů
1989 Den první (TV film)
Perfektní svědek (TV film)
Vítej domů
1987 Bláznivý měsíc
Ford: Muž a stroj (TV film)
Hitting Home (TV film)
Liberators, The (TV film)
Smrtící dech zimy
1986 Doživotí (TV film)
Lidská práva (TV film)
Mafiánská princezna (TV film)
Miracle at Moreaux (TV film)
Odplata (TV film)
Výstup
1985 Domnělé sebevraždy (TV film)
Keeping Track
Perry Mason se vrací (TV film)
The Execution of Raymond Graham (TV film)
Tucker and the Horse Thief (TV film)
Čas pro život (TV film)
1984 Louisiana (TV film)
1983 Hot Money
Mrtvá zóna
Něžní hříšníci
1982 Grey Fox, The
Little Gloria... Happy at Last (TV film)
Shocktrauma (TV film)
Vražedná linka
1981 July Group, The (TV film)
Mlčení severu
1980 Overkill: Skrz peklo do skutečnosti
Suzanne
Válečné nevěsty (TV film)
1979 An American Christmas Carol (TV film)
Lost and Found
S vyloučením veřejnosti (TV film)
1978 Tichý společník
1976 Second Wind
1974 Ottawa Valley, The (TV film)
1973 Dangerous Relations
Znak Neptuna

TV seriály

2012 Alcatraz (TV seriál)
Pilot (E01)
2011 Hranice nemožného (TV seriál)
Byt 6B (S03E14)
2002 Tom Stone (TV seriál)
Uneseni (TV seriál)
Acid Tests (E04)
1999 Milénium (TV seriál)
Seven and One (S03E19)
1998 Milénium (TV seriál)
Exegesis (S03E02)
The Innocents (S03E01)
1997 Milénium (TV seriál)
Paper Dove (S01E22)
Krajní meze (TV seriál)
Evoluce (S03E12)
1996 Krajní meze (TV seriál)
Slyším váš hovor (S02E04)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Horečka (S01E02)
1990 MacGyver (TV seriál)
Návštěvník (S06E10)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)
1987 Amerika (TV seriál)
1986 Adderly (TV seriál)
Dcera senátora Spearfielda (TV seriál)
1985 Kane & Abel (TV seriál)
1983 Detektiv Marlowe (TV seriál)
1981 Chairman of the Board (TV seriál)
1974 National Dream: Building the Impossible Railway, The (TV seriál)
The Naked Mind (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace