foto

Bruce Weitz

  • nar. 27.5.1943 (75 let)
    Norwalk, Connecticut, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Golden Globes

Herecká filmografie

Filmy

2009 Imps*
2008 Quality Time
Vraždící loutka
2007 Na pokraji smrti 2
The Dukes
The Metrosexual
2006 El Cortez
Tenkrát a dnes (TV film)
2004 DinoCroc
2003 The Entrepreneurs
2002 Na pokraji smrti
No Place Like Home
Souboj o vše (TV film)
2001 Focus
Tváří v tvář nepříteli
2000 Teroristické komando
1999 Gut Feeling
1998 Drtivý dopad
Fool's Gold
Orbit
Pokušitel
Shattered Illusions
Vražedná touha
1997 Breaking the Surface: The Greg Louganis Story (TV film)
Vesmírná past
1996 Coyote Summer
Hledání spravedlnosti (TV film)
Legenda o Ruby Silver (TV film)
Sudden Terror: The Hijacking of School Bus #17 (TV film)
1995 Cops n Roberts
Dvojí tvář požehnání (TV film)
Her Hidden Truth (TV film)
O.J. Simpson - Vrah, či oběť? (TV film)
Prehysteria! 3
Rychlejší než vítr
1993 Liars' Club, The
Molly & Gina
Nick's Game (TV film)
1992 V ohrožení
1991 Babe Ruth (TV film)
1990 Duhová cesta (TV film)
Královna chamtivých (TV film)
1989 Cry for Help: The Tracey Thurman Story, A (TV film)
Konec mlčení (TV film)
1988 Baby M (TV film)
1987 Jestliže je úterý, musíme být v Belgii (TV film)
1985 A Reason to Live (TV film)
1981 Death of a Centerfold: The Dorothy Stratten Story (TV film)
Every Stray Dog and Kid (TV film)

TV seriály

2010 Anatomie lži (TV seriál)
Čistá pravda (S02E13)
2007 Dexter (TV seriál)
Svítání (S02E08)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Co můžeš udělat dnes, neodkládej na zítřek (S01E06)
2004 JAG (TV seriál)
Muž na mostě (S10E09)
2003 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Let's Spend the Night Together (S03E06)
Pohotovost (TV seriál)
Advokát (S09E17)
Bez jakýchkoliv výhrad (S09E14)
Pro dobrotu na žebrotu (S09E13)
další epizody (4)
2002 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
The Divide (S01E17)
Třetí hlídka (TV seriál)
Two Hundred and Thirty-Three Days (S03E21)
2001 Druhá šance (TV seriál)
The Other End of the Telescope (S02E14)
2000 Západní křídlo (TV seriál)
Mandatory Minimums (S01E20)
1997 JAG (TV seriál)
Strážce (S02E12)
1995 Akta X (TV seriál)
Neodolatelné (S02E13)
1994 The Byrds of Paradise (TV seriál)
1989 Anything But Love (TV seriál)
1987 Mama's Boy (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
It Ain't Over Till It's Over (S07E22)
A Pound of Flesh (S07E21)
The Runner Falls on His Kisser (S07E20)
další epizody (12)
1986 Poldové z Hill Street (TV seriál)
More Skinned Against Than Skinning (S07E10)
Fathers and Guns (S07E09)
Falling from Grace (S07E08)
další epizody (22)
1985 Poldové z Hill Street (TV seriál)
The Virgin and the Turkey (S06E10)
What Are Friends For? (S06E09)
Fathers and Huns (S06E08)
další epizody (22)
1984 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Last Chance Salon (S05E11)
The Rise and Fall of Paul the Wall (S05E10)
Low Blow (S05E09)
další epizody (23)
1983 Poldové z Hill Street (TV seriál)
The Russians Are Coming (S04E10)
Honk If You're a Goose (S04E09)
Midway to What? (S04E08)
další epizody (20)
1982 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Santaclaustrophobia (S03E12)
No Body's Perfect (S03E11)
Phantom of the Hill (S03E10)
další epizody (23)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Chipped Beef (S02E07)
Cranky Streets (S02E06)
Fruits of the Poisonous Tree (S02E05)
další epizody (22)
1975 Columbo (TV seriál)
Případ diplomatické imunity (S05E02)

TV pořady

1998 The 50th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1988 The 40th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1986 The 38th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1984 The 36th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1983 Battle of the Network Stars XIV (TV pořad)
The 35th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1982 Battle of the Network Stars XII (TV pořad)
The 34th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1981 The 32nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace