Reklama

Reklama

Ve zpustlém Hollywoodském motelu došlo ke smutné události. Loutkoherečka a matka dvou malých dětí se předávkovala drogami a zemřela. Její děti vše viděly. Do péče je dostal zvrhlý strýc, který ale také záhy umírá. Nyní je dívce 18 let a bere svého mladšího bratra do Las Vegas, aby se mohl stát loutkohercem po vzoru matky. Berou sebou i hrůzostrašně vypadající loutku, která jim zůstala po matce. K jejich velkému překvapení loutka ožívá, a co víc – mluví za chlapce, který od matčiny smrti nemluví. Toto podivné trio spolu oslaví Halloween, který ale končí smrtí malého dítěte, z níž je obviněn němý bratr a následně je zavřen do ústavu. Po pár měsících jej ale sestra spolu s loutkou osvobodí a dávají se na útěk. Zdá se ale, že loutka začíná mít svou vlastní vůli a vraždění nebere konce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (64)

TheMaker 

všechny recenze uživatele

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Tak to bylo maso !!! :-) Tenhle film byl natolik ujetý, divný, blbý - možná i špatný - ale nevím, možná to tak mělo být. Na začátku filmu jsem si říkal: "Co to kua je ?? Další dementnost !". Ale pak jsem se do hlavních hrdinů vžil natolik, že jsem si tu jízdu, začal užívat s nimi. Tenhle film je jen opravdu pro zvrhlé publikum, takže pokud jste: Úchyl, hovado, prase, svině, hajzl, magor, píča, kurva, pedofil, chlápek/ženská - co se pochcává a nenosí plíny, bezcitná kurevská svině - bez jakkýkoliv náznaku emocí, člověk - který uviděl, jak 4leté dítě spadlo z houpačky - rozbilo si hlavičku - začalo krvácet a vy se jen díváte, jak tam leží - nepomůžete mu a ještě se tomu smějete a onanujete u toho - tak je tenhle film zaručeně pro Vás !!! Mám radost, že DVD Edice myslí i na takové lidi, jako jsme my ! Další takové filmy !!!!! ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Tak popravdě nevím co si o tomhle kousku mám myslet. Po prvních pár minutách jsem byl rozhodnut film vypnout a poslat ho do odpadu, ale pak mě tenhle počin nečím zaujal. Sledujeme zde příběh dvou řádně vyšinutých sourozenců, kteří se po smrti matky a výchově perverzního strýčka vydávají na řádně krvavou cestu do Las Vegas, kde chtějí prorazit s břichomluveckým číslem se svou obživlou vraždící loutkou. Celý snímek je jeden velký úlet, dočkáme se krvavého orálu od loutky, věčně oplzlých keců od starší sestry, pár striptýzových čísel (jednou i za asistence dřevěného maniaka), tance dementního bratra na černoškou rapovou kapelu, vyšinutého únosu a finálního incestu. Triloquist osciluje mezi odpadem a čtyřmi hvězdami. Takže u mě za dvě hvězdy. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Obsazení - magoři, děj - magorský, jako celek - magorfantazie. Jeden z těch filmů, které jsou tak blbé, až baví. Tedy pokud si je pustíte k tělu. Počítám, že Jitka Ježková vychrlila nejvíce sprostých slov za svoji dabérskou kariéru. Ale i když řekne stokrát za sebou kurva, zní to od ní pořád tak nějak mile, sametově. Tedy obnažené prsatky se výbavou moc pochlubit nemůžou, ale budiž, absence drsnějšího gore zamrzí více. Přeci jen mrtvol bylo dosti, a tak se krvavé orgie přímo nabízely. V žánrovém zařazení ovšem chybí komedie, jelikož tohle je jedna velká bžunda! ()

iolaos 

všechny recenze uživatele

po hnusnych pisnickach v uvodnich peti minutach jsem zvedave vyckaval co dalsiho, jeste trapnejsiho vyleze z hlavy choreho idiota Jonese.... a dostalo se... bábika kourici tlustochovo ohambi. yeah... no to je moc. Obvykle jsem velmi tolerantni ke scenari, zvlaste u miniroadmovie (v tomto pripade), kde se toho originalniho vymyslet moc neda.......ale Triloquist lze bez pouziti vulgarit okomentovat tezko. 1/10 za baby.... ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Jistá..."umělkyně(zkušenosti s černou magií) a matka(tsss..)" nemá prachy na nájem...předávkuje se(injekční stříkačka je taky řešení).Zůstanou tu po ní dva sirotci(roztomilý malý zmetci)...Za nějaký čas už dospělá pohledná dcerunka(výkvět všech ctností,ne v to opravdu nedoufejte)...je to zvrhlá,úchylná děvka,její pošahanej brácha(s výrazem debila)...není o moc lepší a břichomluvecká loutka(to něco zažijete),kterou nejspíš vyřezal nějakej perverzní magor(práce se dřevem je tak povznášející)...se vydávají na krvavou cestu za nadějnými zítřky."Policajti,bojte se!!". ()

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Kalifornii na místech Woodland Hills (Los Angeles) a Lancaster. (noelcoward73)

Reklama

Reklama