Reklama

Reklama

Ve zpustlém Hollywoodském motelu došlo ke smutné události. Loutkoherečka a matka dvou malých dětí se předávkovala drogami a zemřela. Její děti vše viděly. Do péče je dostal zvrhlý strýc, který ale také záhy umírá. Nyní je dívce 18 let a bere svého mladšího bratra do Las Vegas, aby se mohl stát loutkohercem po vzoru matky. Berou sebou i hrůzostrašně vypadající loutku, která jim zůstala po matce. K jejich velkému překvapení loutka ožívá, a co víc – mluví za chlapce, který od matčiny smrti nemluví. Toto podivné trio spolu oslaví Halloween, který ale končí smrtí malého dítěte, z níž je obviněn němý bratr a následně je zavřen do ústavu. Po pár měsících jej ale sestra spolu s loutkou osvobodí a dávají se na útěk. Zdá se ale, že loutka začíná mít svou vlastní vůli a vraždění nebere konce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (64)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak nevím na co si Mark Jone hrál, Rumplestillskin i Leprechaun jsou zábavné filmy se skřetama na který se zatraceně dobře kouká, ale co dělal tady? Loutka se skoro nehýbe, vraždy jsou nudné, nevynalézavé. Postavy stupidní a nudné. Prostě nevím co dělal kdyby to byla jeho prvotina neřeknu, ale ten chlap má prostě na víc. Příběh jalovej a ohranější než nejstarší porno. Bohužel tohle se nepovedlo, snad Jones udělá pro příště něco více zábavného. ()

iolaos 

všechny recenze uživatele

po hnusnych pisnickach v uvodnich peti minutach jsem zvedave vyckaval co dalsiho, jeste trapnejsiho vyleze z hlavy choreho idiota Jonese.... a dostalo se... bábika kourici tlustochovo ohambi. yeah... no to je moc. Obvykle jsem velmi tolerantni ke scenari, zvlaste u miniroadmovie (v tomto pripade), kde se toho originalniho vymyslet moc neda.......ale Triloquist lze bez pouziti vulgarit okomentovat tezko. 1/10 za baby.... ()

Reklama

antragus 

všechny recenze uživatele

Dávám za tři, pač u tohohle opravdu nevím, co si myslet. Doteď netuším, jestli to někdo myslel vážně (v tom případě *), nebo to byl vtip (pak asi ****). No na druhou stranu se nedá říct, že bych se vyloženě nudil. PS: A všechna čest tomu klukovi, já takhle celou dobu křivit hubu, už mi to asi zůstane...:-D ()

foundation odpad!

všechny recenze uživatele

Mark Jones a Leprechaun bola na svoje pomery celkom vydarena kravinka na ktorej sa dalo pobavit, v klude pozriet a cloveku z toho hned neprislo zle. Asi preto som siel aj do jeho dalsieho filmu s tragickym nazvom Rumplcimprcampr. Kedze to dopadlo asi najhorsie ako dopadnut mohlo Triloquista som si pustil s naivym vyrazom na tvari ze horsie to uz byt nemoze. Jones opat nesklamal a vyprodukoval tak nehoraznu hovnovinu ze jeho dalsi film si pozriem uz len z dovodu ci sa este dokaze prekonat. V tejto chvili mi to pripada absolutne nemyslitelne. Vedzte ze som za vsetky mozne chore nechutnosti a zvratenosti vo filmoch ale naozaj nevidim nic cim k tomu Jones tymto filmom prispel. ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Svatá loutkoto!... Tak proti gustu... Pro fandíky bizarních béček a břichomluvectví to snad mohl být ještě nějak přínosný opus - kdyby... Ano, i já snesu a občas si i vychutnám nějaký ten >stylově ujetý< filmek, pokud je v rámci žánru alespoň >rutinně< natočený a s nějakým i ve vší té bizarnosti >vymazleně smysluplným< - natož pak ještě i zajímavým a nedejbože i zábavným dějem (třeba "May", "Miluji tě k sežrání" a tak, že...) . . . Snesl bych i ten loutkou ukousnutý penis nebo incest mezi pošahanou blondýnou a jejím autistickým bratrem za dohledu jakožeobživlé loutky... I všechny ty porůznu sejmuté persóny po cestě téhle bizarní trojky do Vegas. A nakonec i ten porod malého retarda na konec... :-] . . . Jo, vše by to bylo snesitelné, pokud... . . . Ale tenhle film je formou (bez ohledu na obsah) bohužel vskutku DEBILNÍ sračka bez hlavy a paty, s místy až doočíblbící snahou o nějakou road movie, tak trochu snad jako že ve stylu "Takových normálních zabijáků", zhovadilost vyplozená zjevně naprosto nýmandským scénáristou a dodělaná rejžou z neumětel... .-( . . . Navíc pak na dvd uvedená (jak se zase stává módou u jednoho shitozního tušašského vydavatele - DVD edice) sice s původní zvukovou stopou, leč bez českých titulků a laciným debilně garážovým českým dabingem... . . . Resumé: Čuročirý odpad! . . . A bez titulků prostě nekupovat! - - - P.S. No, tak snad ještě ta fakabrózní hudba, ale to mi tedy samo o sobě fuckt za hvězdičku nestojí... .-( - - - - - (Poprvé viděno s pošetilým očekáváním nějaké stylové bizarní taškařice 10.3.2009 na dvd, komentář zde jako třetí - 11.3.2009) ()

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Kalifornii na místech Woodland Hills (Los Angeles) a Lancaster. (noelcoward73)

Reklama

Reklama