foto

Parker Croft

  • nar. 13.1.1987 (30 let)
    Burlington, Vermont, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 After Ours
Lycan
Malibu Horror Story
Mistrust
2015 Field of Lost Shoes
2012 Nuclear Family
2011 Falling Overnight
2009 Hooking Up
2008 A svět byl můj

TV seriály

2018 Lewis and Clark (TV seriál)
2017 Sedmilhářky (TV seriál)
Někdo je mrtvý (E01)
2016 Pitch (TV seriál)
Alfonzo Guzman-Chavez (E05)
2013 Bylo, nebylo (TV seriál)
Návrat domů (S03E11)
Nová Země Nezemě (S03E10)
Záchrana Henryho (S03E09)
další epizody (11)
2012 1600 Penn (TV seriál)
American Horror Story (TV seriál)
Severovýchodní bouře (S02E03)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Falling Overnight

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace