Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V bohaté komunitě na pobřeží kalifornského městečka Monterey upozorní podezřelé úmrtí během benefiční akce místní základní školy na třenice a napětí mezi některými matkami. Dlouholeté důvěrné přítelkyně Madeline a Celeste vezmou pod svá ochranná křídla nově příchozí Jane a jejího syna Ziggyho, k velké nelibosti jiné matky Renaty. Incident, k němuž dojde mezi dětmi ve škole, rozpoutá žabomyší válku. (HBO Europe)

(více)

Recenze (29)

lineker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Již úvodní song doprovázející titulky dává tušit, že nepůjde o tuctovou podívanou. Kalifornské městečko a v ní rodiny žijící své navenek prezentované, idylické životy. Zavřené dveře jednotlivých domovů ovšem ukrývají něco, co se může stát pomyslnou roznětkou. Po explozi nebude již nic jak bylo před tím. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není snadné si vybudovat vztah k seriálu, který, pokud je sledován epizodicky, ztrácí své hlavní kouzlo. Kombinace představování postav, zpětných komentářů a neukotvení hlavního tématu by mělo vytvářet potencionální zájem, ale nemusí se tak dařit u každého. Zkrátka po pilotu jsem zcela jistě nadšená nebyla. ()

Reklama

emma53

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V prvé řadě jsem nadšená z titulkového songu a pak z rozjetého kolotoče pár rodin s dětmi a mezitím je po kouskách vsunuta podstatná část a to, kdo byl zavražděn, pokud je to "ono" označeno jako vražda a kdo za tím je? Jsou tam i známé herecké tváře, kde vyčnívá pochopitelně Reese s Nikol, ale mě zatím nejvíc zajímá tvář Shailene Woodley. Takže začínám čtyřkou, ale vše se může změnit.........jedeme dál..... ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Ne že by to bylo nezajímavé, ale nadšení zatím nesdílím. Nejvíce mě baví Madeleine. Ta všechno řešící a do všeho se montující žena v podání Reese Witherspoon dominuje. Jinak se tady řeší pseudo problémy kolem dětí, právě nastoupivší do první třídy. Určitě vydržím až do konce. Jednak jsem zvědavý, komu bylo vlastně ublíženo a druhak, má to jen sedm dílů. Nakonec mě to chytlo! Ne, že bych jásal nadšením, ale udržovalo si to zajímavost až do konce. Byl jsem zvědavý, kdo bude obětí a kdo viníkem. Oběť překvapivá nebyla, ale pachatel byl hodně překvapivý. Stejně překvapivé (nebo ne?) bylo rozuzlení hádanky, kdo ubližuje malé Amabell. hodnotil bych to tak na tři a půl, ale za trio hlavních hrdinek přidávám půl hvězdy navíc. Zvláště oceňuji Nicol, která se nebojí ve svém věku ani odvážnějších scén a ukáže občas své "drobné přednosti". ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborný rozjezd. Užíval jsem si jednotlivé charaktery a snažil se neztratit v množství postav. Neztratil. Výtečná atmosféra, skvěle zvolená forma, herecké výkony na jedničku, promyšlený rytmus, přesný střih, fajn soundtrack, sarkasmus na každém kroku. Třeba letošní Mindhunter od Finchera byl rovněž po režijní stránce vypiplaný, jenže Big Little Lies nás naopak od něj emočně vyždímá až na dřeň. Zatím velmi kompaktní a působivé. Plné lidí s kvapnými soudy. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Tato epizoda měla celosvětovou premiéru 7. února 2017 v Los Angeles v TCL Chinese Theater. (Varan)

Reklama

Reklama