foto

Zach Roerig

  • nar. 22.2.1985 (32 let)
    Montpelier, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Zachary George "Zach" Roerig je americký herec, který je nejlépe známý díky roli Huntera Atwooda v seriálu ONE LIFE TO LIVE a Matta Donovana v THE VAMPIRE DIARIES.

Zach se narodil v Montpelier, Ohio, má také mladší sestru jménem Emily, která se narodila v roce 1989. Absolvoval střední školu Montpelier, kde hrál fotbal a byl také zápasníkem. V dospívání pracoval pro svého otce a dědečka ve Fackler Monuments, kde dělal náhrobky.

V době od 18. ledna 2005 do 02. května 2007 ztvárňoval Zach roli Caseyho Hughese v AS THE WORLD TURNS. Poté přijal nabídku v seriálu ONE LIFE TO LIVE, o rok později tuto práci ukončil. Poté se párkrát objevil jako Cash – The Cowboy v populární show FRIDAY NIGHT LIGHTS. V poslední době ho můžeme vidět jako Matta Donovana v THE VAMPIRE DIARIES.

Veronika "wertcha" Fojtikova

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kruhy
The Year of Spectacular Men
2015 Field of Lost Shoes
2008 Atentát na střední
Dear Me
Official Selection
2007 Tie a Yellow Ribbon
2006 Prince, The (TV film)
Split Decision (TV film)
2005 Flutter Kick

TV seriály

2017 Upíří deníky (TV seriál)
I Was Feeling Epic (S08E16)
We're Planning a June Wedding (S08E15)
The Lies Are Going to Catch Up with You (S08E13)
další epizody (8)
2016 The Originals (TV seriál)
Behind the Black Horizon (S03E17)
Upíří deníky (TV seriál)
The Next Time I Hurt Somebody, It Could Be You (S08E07)
Detoured on Some Random Backwoods Path to Hell (S08E06)
Coming Home Was a Mistake (S08E05)
další epizody (15)
2015 Upíří deníky (TV seriál)
Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me (S07E08)
Mommie Dearest (S07E07)
Best Served Cold (S07E06)
další epizody (15)
2014 Upíří deníky (TV seriál)
Christmas Through Your Eyes (S06E10)
I Alone (S06E09)
Do You Remember the First Time? (S06E07)
další epizody (20)
2013 Upíří deníky (TV seriál)
Fifty Shades of Grayson (S05E10)
Dead Man on Campus (S05E08)
For Whom the Bell Tolls (S05E04)
další epizody (15)
2012 Upíří deníky (TV seriál)
O Come, All Ye Faithful (S04E09)
My Brother's Keeper (S04E07)
We All Go a Little Mad Sometimes (S04E06)
další epizody (17)
2011 Upíří deníky (TV seriál)
Homecoming (S03E09)
Ghost World (S03E07)
Smells Like Teen Spirit (S03E06)
další epizody (14)
2010 Upíří deníky (TV seriál)
By the Light of the Moon (S02E11)
The Sacrifice (S02E10)
Masquerade (S02E07)
další epizody (15)
2009 Upíří deníky (TV seriál)
The Turning Point (S01E10)
History Repeating (S01E09)
162 Candles (S01E08)
další epizody (9)
2006 Světla páteční noci (TV seriál)
2001 Deník zasloužilé matky (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace