foto

Richard Stroh

  • nar. Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Lawrence & Holloman
2012 Naprostá sebedůvěra
2011 Nevinný (TV film)
2009 Seamstress, The
2008 Impuls
2006 Canes
2001 Anatomy of a Hate Crime (TV film)

TV seriály

2016 Lovci duchů (TV seriál)
The Vessel (S11E14)
2015 Bylo, nebylo (TV seriál)
The Bear King (S05E09)
2013 Arrow (TV seriál)
Dodger (S01E15)
Já a robot (TV seriál)
Podle protokolu (E03)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Harmony (S04E14)
Svatyně (TV seriál)
2007 Bionická žena (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
2005 Mistři hrůzy (TV seriál)
2003 Divoká karta (TV seriál)
2002 Uneseni (TV seriál)
2001 Mutant X (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
2000 Big Sound (TV seriál)
1999 Krutá říše (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Goodbye to All That (S03E22)
1998 First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace