foto

Richard Stroh

  • nar. Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Lawrence & Holloman
2012 Naprostá sebedůvěra
2011 Nevinný (TV film)
2009 Seamstress, The
2008 Impuls
2006 Canes
2001 Anatomy of a Hate Crime (TV film)

TV seriály

2016 Lovci duchů (TV seriál)
The Vessel (S11E14)
2015 Bylo, nebylo (TV seriál)
Medvědí král (S05E09)
2013 Já a robot (TV seriál)
Podle protokolu (E03)
Arrow (TV seriál)
Dodger (S01E15)
2012 Agentura Jasno (TV seriál)
Let's Doo-Wop It Again (S06E13)
2011 Hranice nemožného (TV seriál)
Soustřeď se a zeptej se znovu (S03E12)
Svatyně (TV seriál)
Pomocník (S04E10)
Agentura Jasno (TV seriál)
Tahle epizoda tě vycucne (S06E03)
2008 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Harmony (S04E14)
2007 Bionická žena (TV seriál)
Mistři hrůzy (TV seriál)
The Washingtonians (S02E12)
Smallville (TV seriál)
Potomci (S06E18)
2003 Divoká karta (TV seriál)
2002 Uneseni (TV seriál)
Zkouška ohněm (E04)
Jacob a Jesse (E02)
Za oblohou (E01)
2001 Mutant X (TV seriál)
2000 Big Sound (TV seriál)
Krutá říše (TV seriál)
Kein Ausgang (E04)
1999 Milénium (TV seriál)
Goodbye to All That (S03E22)
1998 First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky