foto

Dean Chekvala

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 DRIB
2016 Before the Sun Explodes
2015 The Escort
2014 Dead Within
2012 Arthur Newman
Lidé jako my
2011 Mulligan
2008 Austin Golden Hour (TV film)
2006 13 Graves (TV film)
1998 Tainted

TV seriály

2016 Grimm (TV seriál)
Jezerní příšera (S05E08)
2015 Ztracená archa (TV seriál)
2014 Inteligence (TV seriál)
Legenda (TV seriál)
Chemik (S01E02)
2013 Masters of Sex (TV seriál)
Things Are Going Great For Me with J. Claude Deering (TV seriál)
2012 Longmire (TV seriál)
The Worst Kind of Hunter (S01E06)
2011 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Tik, tik, tik... (S07E10)
Lovci lebek (TV seriál)
Reception (TV seriál)
2010 Mike a Molly (TV seriál)
Obhájci (TV seriál)
Strážce pořádku (TV seriál)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Ostrov smrti (TV seriál)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Dead Within

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace