foto

Dean Chekvala

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Before the Sun Explodes
The Escort
2014 Dead Within
2012 Arthur Newman
Lidé jako my
2011 Mulligan
2008 Austin Golden Hour (TV film)
2006 13 Graves (TV film)
1998 Tainted

TV seriály

2016 Grimm (TV seriál)
Jezerní příšera (S05E08)
2015 Ztracená archa (TV seriál)
Trust No One (E07)
The Well Of Souls (E06)
Emma Wilson's Father (E05)
další epizody (5)
2014 Inteligence (TV seriál)
Legenda (TV seriál)
Chemik (S01E02)
Mike a Molly (TV seriál)
Mudlick a sázky (S05E17)
2013 Mystérium sexu (TV seriál)
Things Are Going Great For Me with J. Claude Deering (TV seriál)
2012 Drsný šerif (TV seriál)
Nejhorší druh lovce (S01E06)
2011 Lovci lebek (TV seriál)
There Are Rules (S01E12)
Reception (TV seriál)
Obhájci (TV seriál)
Nevada v. Wayne (E12)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Podvodníci (S02E23)
Kriminál (S02E14)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Duše v ohni (S04E11)
Ať shoří celý dům (S04E10)
Musíme odsud pryč (S04E09)
další epizody (8)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Tik, tik, tik... (S07E10)
2010 Strážce pořádku (TV seriál)
The Hammer (S01E10)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Miláček (S02E04)
Ostrov smrti (TV seriál)
Chodby (E09)
Smrtelné chropění (E08)
Vražda v kotelně (E07)
další epizody (8)
2008 Pohotovost (TV seriál)
Pod rodičovským dohledem (S15E04)
2007 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Přátelé a milenci (S04E15)
2006 Vražedná čísla (TV seriál)
Dva dole (S02E13)
2002 Beze stopy (TV seriál)

Dokumentární

2017 DRIB

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Dead Within

Maskérská filmografie

Filmy

1998 Tainted

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky