foto

Lenny Jacobson

  • nar. 11.6.1974 (45 let)
    Holyoke, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Like Father
2016 The Veil
2014 Bipolar
2013 Liberace! (TV film)
jOBS
2012 Celeste a Jesse navždy
Svatba o Vánocích (TV film)

TV seriály

2019 For All Mankind (TV seriál)
A City Upon a Hill (S01E10)
Bent Bird (S01E09)
Into the Abyss (S01E05)
další epizody (4)
2018 Doktoři (TV seriál)
Pád do hlubin (S01E12)
Narcos: Mexiko (TV seriál)
Legenda (S01E10)
Lope de Vega 881 (S01E09)
Kolumbijská spojka (S01E05)
další epizody (7)
2017 Frequency (TV seriál)
Signal Loss (E13)
Negative Copy (E11)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Konspirační teorie 2/4 (S06E07)
Konspirační teorie 1/4 (S06E06)
2016 Frequency (TV seriál)
Gray Line (E09)
Interference (E08)
Bleed Over (E04)
další epizody (6)
Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
NIM (S03E09)
Grimm (TV seriál)
Jezerní příšera (S05E08)
2015 Falešný Hollywood (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Drugs Actually (S05E11)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Zrušte Vánoce (S07E11)
2014 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Up Helly Aa (S01E09)
Zkažená úča (TV seriál)
The Crazy Ones (TV seriál)
The Face of a Winner (E12)
2013 Úplně normální (TV seriál)
About a Boy Scout (E20)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Hra na pravdu (S04E23)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Vražda v přímém přenosu (S13E11)
2012 Sestřička Jackie (TV seriál)
Horká a studená (S04E08)
Den leguána (S04E07)
Bezkimonová zóna (S04E06)
další epizody (7)
2011 Jessie (TV seriál)
Next Time on Lonny (TV seriál)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Hluchý, slepý, nádor a test moči (S03E12)
Trénink s pálkou (S03E11)
Kašli na lemury (S03E10)
další epizody (8)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Žízeň (S09E06)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
Policajti z L. A. (TV seriál)
What Makes Sammy Run? (S02E05)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Roky služby (S02E12)
Spící psi (S02E10)
P.O.Box (S02E09)
další epizody (7)
2009 Sestřička Jackie (TV seriál)
Zdravotnictví a film (S01E12)
Sladidlo (S01E02)
Pilot (S01E01)
2008 Mayne Street (TV seriál)
2007 October Road (TV seriál)
Once Around the Block (S02E05)
Vincentův svět (TV seriál)
Zmrtvýchvstání (S03E18)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky