foto

Lenny Jacobson

  • nar. 11.6.1974 (44 let)
    Holyoke, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Like Father
2016 The Veil
2014 Bipolar
2013 Liberace! (TV film)
jOBS
2012 Celeste a Jesse navždy
Svatba o Vánocích (TV film)

TV seriály

2018 Doktoři (TV seriál)
Pád do hlubin (S01E12)
Narcos: Mexico (TV seriál)
Camelot (S01E01)
2017 Frequency (TV seriál)
Signal Loss (E13)
Negative Copy (E11)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Konspirační teorie 2/4 (S06E07)
Konspirační teorie 1/4 (S06E06)
2016 Frequency (TV seriál)
Gray Line (E09)
Interference (E08)
Bleed Over (E04)
další epizody (6)
Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
NIM (S03E09)
Grimm (TV seriál)
Jezerní příšera (S05E08)
2015 Falešný Hollywood (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Drugs Actually (S05E11)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Zrušte Vánoce (S07E11)
2014 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Up Helly Aa (S01E09)
Zkažená úča (TV seriál)
2013 The Crazy Ones (TV seriál)
Úplně normální (TV seriál)
About a Boy Scout (E20)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Hra na pravdu (S04E23)
2012 Sestřička Jackie (TV seriál)
Horká a studená (S04E08)
Den leguána (S04E07)
Bezkimonová zóna (S04E06)
další epizody (7)
2011 Jessie (TV seriál)
Next Time on Lonny (TV seriál)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Hluchý, slepý, nádor a test moči (S03E12)
Trénink s pálkou (S03E11)
Kašli na lemury (S03E10)
další epizody (8)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Žízeň (S09E06)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
Policajti z L. A. (TV seriál)
What Makes Sammy Run? (S02E05)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Roky služby (S02E12)
Spící psi (S02E10)
P.O.Box (S02E09)
další epizody (7)
2009 Sestřička Jackie (TV seriál)
Zdravotnictví a film (S01E12)
Sladidlo (S01E02)
Pilot (S01E01)
2008 Mayne Street (TV seriál)
2007 October Road (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
Zmrtvýchvstání (S03E18)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace