foto

Richard Bakalyan

  • nar. 29.1.1931
    Watertown, Massachusetts, USA
  • zem. 27.2.2015 (84 let)
    Elmira, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Umění musí bolet
2001 Dischord
1994 Padlí andělé
1985 Heart of a Champion: The Ray Mancini Story (TV film)
1984 Může za to noc
1983 Shooting Stars (TV film)
1981 Liška a pes
1980 Man with Bogart's Face, The
1979 H.O.T.S.
1978 Return from Witch Mountain
1977 Bunco (TV film)
Pine Canyon Is Burning (TV film)
1976 The Shaggy D.A.
Whiz Kid and the Carnival Caper, The (TV film)
Woman of the Year (TV film)
1975 The Strongest Man in the World
1974 Čínská čtvrť
1973 Charley and the Angel
1972 Now You See Him, Now You Don't
1969 Computer Wore Tennis Shoes, The
1968 Jen se nikdy nenudit
1967 Masakr na svatého Valentýna
1966 Follow Me, Boys!
1965 Největší příběh všech dob
Pouze stateční
Von Ryanův Expres
1964 Patsy
Robin a 7 maskovaných
1963 Operation Bikini
1962 Okamžik rozhodnutí
Panic in Year Zero!
1961 Poslíček
1959 -30-
Barakuda čeká
Paratroop Command
1958 Hot Car Girl
Juvenile Jungle
No Time for Sergeants
The Bonnie Parker Story
The Cool and the Crazy
1957 Delikventi
Delikátní delikvent
Dino
Hear Me Good
The Brothers Rico
1954 Attila

TV seriály

2008 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Kdybych nebyl bonzákem... (S04E07)
2004 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Vždy věrný (S01E23)
Odložené případy (TV seriál)
Barák (S02E04)
1998 Milénium (TV seriál)
Somehow, Satan Got Behind Me (S02E21)
JAG (TV seriál)
Hrdinové včerejška (S03E15)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
Hudson Street (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Herbie, the Love Bug (TV seriál)
Matt Houston (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1979 The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1978 Vega$ (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Most Wanted (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
1975 Ellery Queen (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
The Manhunter (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Chase (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1970 The Partridge Family (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1967 Garrison's Gorillas (TV seriál)
Hondo (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Monroes, The (TV seriál)
Tammy Grimes Show, The (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
Mister Roberts (TV seriál)
1964 Wendy and Me (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Channing (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Holiday Lodge (TV seriál)
Miami Undercover (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Dan Raven (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
1959 Hawaiian Eye (TV seriál)
Hennesey (TV seriál)
Hotel de Paree (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
The D.A.'s Man (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Casey Jones (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
Panic! (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Luke and the Tenderfoot (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)

TV pořady

1973 Bobby Darin Show, The (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1970 The Animals

Producentská filmografie

Filmy

1970 The Animals

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace