Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nesmělý dopravní policista Roger se přihlásil do supertajného kurzu, který mu má pomoci získat lásku Amandy. Na místě zjišťuje, že cílem kurzu není získat srdce dívky, ale dostat se jí pod sukni. A účel světí prostředky - rozuměj všechny prostředky. Vedoucí kurzu Dr. P (Billy Bob Thornton) používá drsné a někdy i bolestivé metody, které jsou ovšem mimořádně účinné. Partička studentů složená z ťulpasů a nekňubů, co vždycky stáli někde v rohu, najednou zjišťuje, kde byla chyba a proč dostávali neustále košem. Z plachého Rogera se stává lev salónů. Situace se radikálně mění v okamžiku, kdy Dr. P dostane zálusk na Amandu. Nastává nemilosrdný souboj učitele a žáka. Žádná podpásovka není dost podlá a údery se rozdávají výhradně zezadu.

Režisérem filmu je specialista na komedie Todd Phillips (Starsky & Hutch, Road Trip). Rogera hraje nastupující komediální hvězda Jon Heder a Amandu Jacinda Barrett, známá z filmů Poseidon nebo Bridget Jonesová - S rozumem v koncích. Hereckou sestavu doplňují Michael Clarke Duncan, Luis Guzmán a v menší roli i Ben Stiller. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

Ratherfly 

všechny recenze uživatele

Hovadina u které nevím, jestli je zde větší trapák už klasicky Heder nebo tentokráte Billy Bob. Navíc i všechny vedlejší "komické" postavy jsou vyloženě trapné (snad vyjma Stillera a Guzmana) a křečovitostí svých postav si můžou podat ruce s nohou leckteré 75-leté babiny.. A co se týče příběhu, ten je k uzoufání nudný a prvoplánově tak naprosto dementní, že pokud si v předsíni hodíte pod nohy slupku od banánu, dostanete ve výsledku o dvě třídy lepší komedii – a tak nemáte-li po ruce jiný film k pobavení, doporučoval bych zaběhnout si do zeleniny. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Efekty 7/10/// +náhodou Billy Bob Thornton a Jon Heder jsou skvělí, zajímavá je i postava kterou hraje Michael Clarke Duncan, svélé scény, hlavně ta při paintbolu, tenise a v letadle -Ben Stiller sem opravdu nezapadl, některé věci (části filmu) tíhnou k průměru./// Tak tohle byl docela adrenalin. Jakmile se Jon Heder vzchopil a nic si nenechal líbil, byla to napínavá jízda. Navíc vzájemná chemie mezi hlavními rivali byla dost působivá. Jen se mi zdála trošku slabá hlavní zápletka v podobě romantické línie, ale i tak docela doré pokoukání. Na kino to rozhodně není, ale v TV se jedná o nadprůměr./// Celkem 68%/// ()

Reklama

5150 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie měla hodně dobře našlápnuto a momenty jako "paintball", "karaoke" nebo "rande podle taháku" neměly chybu. S blížícím se koncem však ŠKOLA SVÁDĚNÍ ztrácí dech a je to škoda. Těch pár písniček se mi líbilo a z herců nejvíc Michael Clarke Duncan. Verdikt - pohodová komedie na jedno rande, nic víc. ()

oje 

všechny recenze uživatele

Dám tři hvězdy, ale nic moc to nebylo. Z Hedera toho jako z komika příliš nevymačkali a jeho image dementa mohla být využita daleko intenzivněji. Mísení žánru mírně ztřeštěné komedie a romantiky se ve výsledku lehce neutralizuje a film nakonec z řady nevybočuje ani v jednom směru. Kdyby na plátně častěji Hederovy sekundoval ještě jeden další zdatný komik, tempo by se možná dalo udržet snáz. Jedna zchůzka s tímto filmem bohatě stačí. Souboj o dívku svede hrdina i v o něco vydařenější komedii Kurs sebeovládání. Alternativa: Anger Management, Mama´s Boy. ()

imf 

všechny recenze uživatele

Bez nápadů, bez tempa a bez inteligence. Je to opravdu retardované a nikoliv tím správným způsobem. Heder unavuje, Thornton otravuje a člověk přemýšlí nad tím, jestli by si z poslední doby vzpomněl na zbytečnější film... a přemýšlí marně. Od režiséra Todda Philipse po Mládí v trapu a Starsky a Hutchovi jednoznačné zklamání. Jestli dá Thorntonovi a Hederovi ještě někdo tyhle škatulkové role, osobně ho umlátím tenisovou raketou. ;) ()

Galerie (15)

Zajímavosti (10)

  • Film se natáčel v Long Beach a Los Angeles v Kalifornii a na Long Islandu v New Yorku. (rafix)
  • Diego (Horatio Sanz) v jedné scéně řekne: "Věci se změní, cítím to", což je citace písně "Loser" od Becka. (HappySmile)

Reklama

Reklama