foto

Douglas Reith

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dumbo
2015 Učitelé na zakázku 2
2013 Rivalové
2012 Tezz
2011 W.E.
2009 Enid (TV film)
2006 Královna
2005 Královnina sestra (TV film)
1997 Bloodlines: Legacy of a Lord
1984 Amy (TV film)
1983 Englishman Abroad, An (TV film)
1978 Světová teta Velvet

TV seriály

2017 Fearless (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Cizinka (TV seriál)
Svoboda a whisky (S03E05)
2016 Sense8 (TV seriál)
Happy F*cking New Year (S02E01)
2015 Panství Downton (TV seriál)
Christmas Special (S06E09)
Epizoda 8 (S06E08)
Epizoda 6 (S06E06)
další epizody (7)
2014 Panství Downton (TV seriál)
A Moorland Holiday (S05E09)
Epizoda 7 (S05E07)
Epizoda 5 (S05E05)
další epizody (6)
2013 Panství Downton (TV seriál)
The London Season (S04E09)
Epizoda 8 (S04E08)
2012 Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 1 (S03E01)
2005 Královna Alžběta (TV seriál)
2002 Rose and Maloney (TV seriál)
1998 Profesionálové z CI5 (TV seriál)
1996 The Prince and the Pauper (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
1984 Cold Warrior (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Nation's Health, The (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1978 Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2006 Starověký Řím: Vzestup a pád impéria (TV seriál)
2004 When Hitler Invaded Britain (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace