foto

Douglas Mackinnon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Doctor Who: The Husbands of River Song (TV film)
Sherlock: Přízračná nevěsta (TV film)
2010 Taggart: Cíle spravedlnosti (TV film)
Taggart: Krvavý sport (TV film)
2006 Létající Skot
2003 Gifted (TV film)
2002 A Good Thief (TV film)
2001 Gentlemanské manýry (TV film)
Nice Guy Eddie (TV film)
1992 Sealladh

TV seriály

2019 Good Omens (TV seriál)
The Very Last Day of the Rest of Their Lives (E06)
The Doomsday Option (E05)
Saturday Morning Funtime (E04)
další epizody (6)
2018 Soumrak templářů (TV seriál)
Do You See the Blue? (S01E10)
Fiat! (S01E09)
IV (S01E08)
další epizody (4)
2017 Soumrak templářů (TV seriál)
Find Us The Grail (S01E02)
You’d Know What to Do (S01E01)
Dirk Gently's Holistic Detective Agency (TV seriál)
Fans of Wet Circles (S02E02)
Space Rabbit (S02E01)
2016 Cizinka (TV seriál)
Předčasné vzkříšení (S02E05)
Bílá paní (S02E04)
2015 Pán času (TV seriál)
The Husbands of River Song (S09E13)
2014 Line of Duty (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
Pán času (TV seriál)
Flatline (S08E09)
Time Heist (S08E05)
Listen (S08E04)
2012 Line of Duty (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
Pán času (TV seriál)
Studená válka (S07E09)
Síla na třetí (S07E04)
2008 Pán času (TV seriál)
Otrávené nebe (S04E05)
Sontaranská lest (S04E04)
2007 Jekyll (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2004 Bodies (TV seriál)
Vraždy na předměstí (TV seriál)
2003 Poslední detektiv (TV seriál)
2002 Nice Guy Eddie (TV seriál)
2000 Dirty Work (TV seriál)
1999 Zvláštní oddělení (TV seriál)
1998 Out of Hours (TV seriál)
1997 Grand, The (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1995 Thief Takers (TV seriál)
1991 Soldier Soldier (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace