Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Todd s Farah se konečně dočkají vytouženého setkání, jeho okolnosti jsou samozřejmě absolutně vzdálené všemu obvyklému. Před Dirkem se začínají pozvolna rýsovat kontury jeho nového případu, navíc nalezne nečekané pochopení u šerifa Sherlocka Hobbse. Suzie Boreton stojí před novými možnostmi a Amanda využívá svých vizí k pátrání po jádru své skupiny. Hugo Friedkin nestačí běhu událostí a povolává tajemného pana Priesta. (Necrotongue)

(více)

Recenze (2)

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Líbilo se mi to stejně, jako minulá epizoda, jen se pořád víc a víc obávám toho, že z toho bude nakonec jenom fantasy a že to ani nebude mysteriózní, protože to první sérii dost příjemně ozvláštňovalo a tady mi to chybí... Ale jinak mě to pořád dostatečně zajímá i baví. Slabé 4* ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I druhá epizoda byla velmi vydařená, tvůrci nepodlezli laťku, kterou si první sezónou nasadili hodně vysoko, znovu rozvíjejí naprosto ujetý příběh a já jsem měl pocit, že Dorotka už není v Kansasu. Zatím mě převelice bavila postava Suzie, teď navíc nastoupil na scénu i pan Priest... ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama