foto

David Bennent

  • nar. 9.9.1966 (53 let)
    Lausanne, Švýcarsko

Zajímavosti o tvůrci (3)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Šťastný Lazzaro
2017 Das schaffen wir schon
Der unsichtbare Film (studentský film)
2016 A Dangerous Fortune (TV film)
Mlha v srpnu
Planetárium
2015 Kommissar Dupin - Bretonisches Gold (TV film)
2014 28 1/2 (studentský film)
2007 Ulzhan
2004 Nesnáší mne
2003 Poem - Ich setzte den Fuss in die Luft, und sie trug (Hilde Domin)
1996 Endspiel (TV film)
1985 Legenda
1984 Horko
1979 Plechový bubínek
1975 Mein Onkel Theodor oder Wie man viel Geld im Schlaf verdient
1974 Die Eltern (TV film)

TV seriály

2002 Enfant des lumières, L' (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)

Dokumentární

2011 Was wurde aus...? (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 Beckmann (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace