foto

Amanda Anka

  • nar. 10.12.1968 (50 let)
    New York City, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Sprosťárny
2010 Odnikud někam
2009 Lightbulb
2006 Televizní hrátky
2004 Taxi
2003 Sol Goode
2000 Bob's Video
Vraždy v Cherry Falls
1997 Glam
Lost Highway
Method, The
1994 Cityscrapes: Los Angeles
1992 Buffy, zabíječka upírů
1991 Frankensteinova školní léta (TV film)

TV seriály

2014 The Fosters (TV seriál)
Girls Reunited (S02E08)
2012 The Greatest Event in Television History (TV seriál)
2008 Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž v budce (S04E02)
2007 Bejbybum (TV seriál)
2004 Batman vítězí (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Před cestou (S11E01)
2001 Špionky (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)

Host

TV pořady

1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace