foto

Shaine Jones

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Reap What You Sew: An Aurora Teagarden Mystery (TV film)
2013 Předvečer zkázy (TV film)
2009 Láska na druhý pohled
2008 Den, kdy se zastavila Země
Kmen Andromeda (TV film)
2006 Time Tunnel, The (TV film)
2001 Zimní pohádka (TV film)

TV seriály

2016 Timeless (TV seriál)
Space Race (S01E08)
Stranded (S01E07)
iZombie (TV seriál)
Salivation Army (S02E19)
The 100 (TV seriál)
Bitter Harvest (S03E06)
Hakeldama (S03E05)
Watch the Thrones (S03E04)
The Flash (TV seriál)
Versus Zoom (S02E18)
Lovci duchů (TV seriál)
Celebrating the Life of Asa Fox (S12E06)
Akta X (TV seriál)
Babylon (S10E05)
2015 When Calls the Heart (TV seriál)
Heart's Desire (S02E03)
Arrow (TV seriál)
Jmenuji se Oliver Queen (S03E23)
2013 Lidé zítřka (TV seriál)
Kill or Be Killed (E04)
2012 Doktorka Emily (TV seriál)
Emily and... the Tell-Tale Heart (E05)
Lovci duchů (TV seriál)
The Born-Again Identity (S07E17)
2011 Hranice nemožného (TV seriál)
Neviditelný (S04E07)
2004 4400 (TV seriál)
Shromáždění (S01E03)
2001 Lovci netvorů (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace