foto

Shaine Jones

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Předvečer zkázy (TV film)
2009 Láska na druhý pohled
2008 Den, kdy se zastavila Země
Kmen Andromeda (TV film)
2006 Time Tunnel, The (TV film)
2001 Zimní pohádka (TV film)

TV seriály

2016 Timeless (TV seriál)
Space Race (S01E08)
Stranded (S01E07)
iZombie (TV seriál)
Salivation Army (S02E19)
The Flash (TV seriál)
Versus Zoom (S02E18)
The 100 (TV seriál)
Bitter Harvest (S03E06)
Hakeldama (S03E05)
Watch the Thrones (S03E04)
Lovci duchů (TV seriál)
Celebrating the Life of Asa Fox (S12E06)
Akta X (TV seriál)
Babylon (S10E05)
2015 When Calls the Heart (TV seriál)
Heart's Desire (S02E03)
Arrow (TV seriál)
Jmenuji se Oliver Queen (S03E23)
2013 Lidé zítřka (TV seriál)
2012 Doktorka Emily (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
The Born-Again Identity (S07E17)
2011 Hranice nemožného (TV seriál)
Neviditelný (S04E07)
2004 4400 (TV seriál)
Shromáždění (S01E03)
2001 Lovci netvorů (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace