foto

Soňa Červená

  • nar. 9.9.1925 (93 let)
    Praha, Československo

Herecká filmografie

Filmy

2016 Toufar (divadelní záznam)
2010 Zítra se bude... (divadelní záznam)
2004 Krásná nevěsta v černém (TV film)
2003 Pupendo
2001 Jeans
1999 Geschichten aus dem Wiener Wald (TV film)
1998 Last Vodka
1990 The Black Rider (TV film)
1952 Divotvorný klobouk
Písnička za groš
Únos

Diskuze k tvůrci (3)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace