foto

Nicolas Vaude

  • nar. 24.7.1962 (55 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 M
2016 Návštěvníci 3: Revoluce
2013 Billy a Buddy
Fanny
Marius
2011 Jeanne Devère (TV film)
Largo Winch 2
Loď lásky
2010 George a Fanchette (TV film)
Imogène McCarthery
2009 Belle vie, La (TV film)
Coco Chanel & Igor Stravinsky
Královna a kardinál (TV film)
2008 Elles et moi (TV film)
Largo Winch
2007 L'avare (TV film)
Moliere
Rozhovory s mým zahradníkem
2006 Grand Charles, Le (TV film)
2005 Désiré Landru (TV film)
Gentille
Légende vraie de la tour Eiffel, La (TV film)
2004 A žili spolu šťastně až na věky
2003 Satan refuse du monde (TV film)
Šťastnou cestu
2002 Bataille d'Hernani, La (TV film)
2001 Bratrstvo vlků - Hon na bestii
Madame de... (TV film)
2000 Faux-fuyants, Les (TV film)
Le Coup du lapin (TV film)
1998 Moissons de l'océan, Les (TV film)
1997 Un air si pur...
1996 Mon père avait raison (TV film)
1995 Comment épouser un héritage? (TV film)
1994 Královna Margot
1993 Jules Ferry (TV film)
1992 Amies de ma femme, Les
1990 Clérambard (TV film)
1987 Filmaři

TV seriály

2013 Une femme dans la Révolution (TV seriál)
2011 Sang de la vigne, Le (TV seriál)
2010 Profil zločinu (TV seriál)
Comme sa mère (S02E03)
2009 Les petits meurtres d'Agatha Christie (TV seriál)
2008 John Adams (TV seriál)
Nicolas Le Floch (TV seriál)
2007 Clan Pasquier, Le (TV seriál)
2003 Thibault, Les (TV seriál)
2002 Případy sestry Terezy (TV seriál)
Sami (TV seriál)
2001 Algérie des chimères, L' (TV seriál)
1999 Destin des Steenfort, Le (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1991 C'est quoi ce petit boulot? (TV seriál)
1990 S.O.S. disparus (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)

Dokumentární

1987 La nuit des Molières (TV seriál)

TV pořady

2006 On n'est pas couché (TV pořad)
2003 Les grands du rire (TV pořad)
1998 Vivement dimanche (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace