foto

Glen Winter

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2012 Rags (TV film)
2008 Stone of Destiny
2002 Buddy - hvězda baseballu
2001 VIP 2 - Jack se vrací
2000 VIP: Velmi inteligentní primát
Vražda na filmovém festivalu v Cannes (TV film)
1999 Konvergence
1997 Barnone
Horsey

TV seriály

2014 The Flash (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2012 Arrow (TV seriál)
Falling Skies (TV seriál)
The Price of Greatness (S02E09)
Molon Labe (S02E07)
2011 Charlieho andílci (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Závěr (S10E21)
Kent (S10E17)
Potomek (S10E16)
další epizody (5)
2010 Superkočky (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Luthor (S10E10)
Opuštění (S10E08)
Útok (S10E07)
další epizody (8)
2009 Smallville (TV seriál)
Pandora (S09E09)
Průnik (S09E06)
Běsi (S09E03)
další epizody (8)
2008 Smallville (TV seriál)
Vlastní krev (S08E08)
Totožnost (S08E07)
Otrava (S08E03)
další epizody (9)
2007 Smallville (TV seriál)
Klapka, kamera, akce (S07E05)
Prototyp (S06E21)
Detektivní příběh (S06E20)
další epizody (8)
2006 Smallville (TV seriál)
Podzemí (S06E09)
Únos do jiné frekvence (S06E08)
Dozvuky (S06E06)
další epizody (10)
2005 Smallville (TV seriál)
Lexovy Vánoce (S05E09)
Samota (S05E08)
Odhalení (S05E06)
další epizody (11)
2004 Smallville (TV seriál)
Vražedný flirt (S04E09)
Finále (S04E07)
Rychlejší než blesk (S04E05)
další epizody (12)
2003 Smallville (TV seriál)
Magnetismus (S03E07)
Erupce (S03E05)
Zrůda (S03E03)
další epizody (10)
2002 Smallville (TV seriál)
Vlčí lidé (S02E10)
Ryan (S02E08)
Věčná studentka (S02E06)
další epizody (11)
2000 2gether: The Series (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2017 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Aruba (S02E17)
Doomworld (S02E16)
Fellowship of the Spear (S02E15)
další epizody (9)
2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
The Chicago Way (S02E08)
Invasion! (S02E07)
Outlaw Country (S02E06)
další epizody (24)
The Flash (TV seriál)
The New Rogues (S03E04)
Magenta (S03E03)
Paradox (S03E02)
další epizody (16)
Arrow (TV seriál)
Canary Cry (S04E19)
Eleven-Fifty-Nine (S04E18)
Beacon of Hope (S04E17)
další epizody (10)
2015 The Flash (TV seriál)
Running to Stand Still (S02E09)
Legends of Today (S02E08)
Gorilla Warfare (S02E07)
další epizody (14)
Arrow (TV seriál)
Dark Waters (S04E09)
Legends of Yesterday (S04E08)
Brotherhood (S04E07)
další epizody (6)
2013 Arrow (TV seriál)
Zrada (S01E13)

Režijní filmografie

TV seriály

2019 Doom Patrol (TV seriál)
Pilot (E01)
Arrow (TV seriál)
Emerald Archer (S07E12)
2018 Titans (TV seriál)
Dick Grayson (S01E11)
Supergirl (TV seriál)
Schott Through the Heart (S03E14)
2017 Mrtvý bod (TV seriál)
Adoring Suspect (S03E06)
Name Not One Man (S02E13)
Supergirl (TV seriál)
Reign (S03E09)
Nevertheless, She Persisted (S02E22)
The Flash (TV seriál)
The Flash Reborn (S04E01)
2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Pilot, Part 2 (S01E02)
Pilot, Part 1 (S01E01)
Supergirl (TV seriál)
The Darkest Place (S02E07)
Crossfire (S02E05)
The Last Children of Krypton (S02E02)
další epizody (5)
The Flash (TV seriál)
Trajectory (S02E16)
Arrow (TV seriál)
Lost in the Flood (S04E22)
2015 Supergirl (TV seriál)
Stronger Together (S01E02)
Pilot (S01E01)
The Flash (TV seriál)
The Nuclear Man (S01E13)
Arrow (TV seriál)
Důkaz smrti (S03E10)
2014 The Flash (TV seriál)
Flash vs. Arrow (S01E08)
Going Rogue (S01E04)
Arrow (TV seriál)
Klid (S03E01)
Slib (S02E15)
Největší slabina (S02E11)
2013 Arrow (TV seriál)
Polámané panenky (S02E03)
Chycen při činu (S01E16)
2010 Smallville (TV seriál)
Štít (S10E02)
Rukojmí (S09E20)
Absolutní spravedlnost (S09E11)
2009 Smallville (TV seriál)
Idol (S09E08)
Pochybná sláva (S08E15)
Legie superhrdinů (S08E11)
2008 Smallville (TV seriál)
Oddanost (S08E05)
Cestovatel (S07E14)
2007 Smallville (TV seriál)
Modrá (S07E08)
Purpur (S06E13)
2006 Smallville (TV seriál)
Dozvuky (S06E06)
Kyborg (S05E15)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace