Reklama

Reklama

Mrtví mladí detektivové

(seriál)
  • USA Dead Boy Detectives
Trailer 1
USA, 2024, 7 h 13 min (Minutáž: 52–57 min)

Tvůrci:

Steve Yockey

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Briana Cuoco, Caitlin Reilly, Max Jenkins, Yuyu Kitamura, Ruth Connell, Alexander Calvert, Jenn Lyon, Alix West Lefler, Michael Beach, Lukas Gage (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Dva náctiletí duchové řeší spolu s jasnovidkyní záhady pro svoje nadpřirozené zákazníky. Mocná čarodějka jim ale udělá škrt přes rozpočet. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (5)

Daiker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sandman se může jít zahrabat někde do díry. Mladí mrtví detektivové jsou ujetá a šílená zábava ze světa Sandmana. Je to temná jízda s démony, duchy a potvorami všeho druhu. Stylizace seriálu je v Halloweenském stylu a připomínalo mi to Sabrinu. Příběhově je to zábavně šílené a pořád se tam něco děje... Sexuálně nevyhraněné postavy mi osobně nevadily, na můj vkus se uprostřed série až moc řešili vztahy. Poslední díly už se šlo zas do akce a to přímo v pekle ... Potěšilo obsazení Roweny z Lovců duchů.... Celkově jsem spokojený a doufám, že na rozdíl od Sandmana bude další série.... ()

Tadas 

všechny recenze uživatele

Po delší době konečně pěkný, trochu i hororový teenage seriál. Moderní zábava, zajímavé postavy a příjemné herecké výkony. Nízké hodnocení zde může fakt dát jen někdo, kdo má mindrák a má problémy se svojí sexualitou. Za mě seriál mezi 70-75% bez problému. ()

Reklama

P.H. 

všechny recenze uživatele

Inu, není to špatné, celkem příjemná zábava. Ovšem jakou roli v příběhu má hrát to, že jsou tam v podstatě všichni teplí, na to jsem nepřišel. ()

Galerie (207)

Reklama

Reklama