foto

Chip Heller

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Jack Frost 2: Pomsta zmutovaného vraždícího sněhuláka
1999 Malí géniové
1997 Jack Frost: Sněhový zabiják
1996 Nepřítel č. 1
Půlnoční peklo (TV film)
1995 Favorite Deadly Sins (TV film)
Nebezpečná známost (TV film)
White Dwarf (TV film)
1993 Body of Influence
Pomsta klanu
1992 Neviditelný na útěku
1988 Smrtelné horko
1987 Munchies
Vrah vedle nás
1986 Convicted (TV film)
Obezřetný cizinec (TV film)
1985 Death in California, A (TV film)
1984 Kočičí zlato
Policajt v Beverly Hills

TV seriály

2003 JAG (TV seriál)
Střelba do vlastních (S08E15)
2002 That Was Then (TV seriál)
2001 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Život nebo smrt (S05E13)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Faith, Hope & Surgery (S06E11)
1999 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Ukradené auto (S01E14)
1998 Becker (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Puerto Rican Day (S09E20)
1996 Raymonda má každý rád (TV seriál)
The Steve Harvey Show (TV seriál)
1995 Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Hlas volajícího na poušti (2. část) (S01E20)
1992 Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
1989 A Peaceable Kingdom (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál) - herec, a.z.
Šedé přízraky (S02E22) - a.z.
Tichý jako šepot (S02E05)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
Hooperman (TV seriál)
Rags to Riches (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
V (TV seriál)
1983 Příběhy z temnot (TV seriál)
1981 Gimme a Break! (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)

Host

TV pořady

1995 MADtv (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace