Reklama

Reklama

VOD (1)

Na základe zvláštneho správania susedov začne mať Vision podozrenia, no Wanda ho upokojí. (Disney+)

Recenze (55)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako kurva proč to pokračuje dál do 80tek!? Karty jsou na stole, tak sakra jaká je pointa? V sitkomových výstupech totiž nejsou naprosto žádné informace “proč” se děje co se děje. Děj má obrovské díry (pokud Wanda ovládá mysl ostatních a vytváří iluzi, kde se berou její děti? pokud jsou taky iluze, proč je neovládá a chovají se autonomně? Co ty kecy o nemožnosti něco oživit… před Visionem? A vůbec proč s Visionem debatuje, když to VŠE SAMA OVLÁDÁ). Navíc ta patlanina s Quicksilverem (kterou si Marvel nahnojil sám). Proč? Avengers vs X-men. Tohle je jak od DC (Joker/Batman po milionté ani jeden nezapadá do většího konceptu). Matrix to celkem trefil. ()

HERGImanCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně zase motivace koukat dál! Ani jsem nečekal, že seriál z ničeho nic takhle vystřelí. Pilíře všeho, co Wanda vybudovala, se pomalu hroutí a vy už jen čekáte, kdy to všechno s hlasitým rachotem spadne. Epizoda je opravdu nabitá a každá scéna zde má nějaký význam. Vidíte tu jistou dávku pokrytectví a morálního pochybení, ale zároveň v sobě dokážete najít alespoň špetku pochopení. Ptáte se sami sebe, jak to všechno může nějak dobře dopadnout. A za to, že po této epizodě bude chtít vidět další, dám ruku do ohně. ()

Reklama

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slušný diel kde sa zase dozvieme pár info v závere aj jednej návštevy ktorú síce nechápem ale nevadí. No a neviem či sa to iba mne zdá ale keď dávajú tú pasáž že previously tak mám taký pocit akoby v niektorých scénach hovorili inak než vtedy naozaj, takže nadobúdam pocit či Wanda nevytvorila alternatívnu realitu v inej alternatívnej realite. EDIT: takže po pár zapátraniach som zistil, že týpek je Xmenovská verzia Pietra. No nápad na prepojenie fajn a nespoznal som ho preto lebo v budúcej minulosti bola tá postava o ničom. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět úžasná práce při tvorbě dobové znělky a nemůžu si pomoct, ale já tu vidím znělku na Plný dům a zbytek epizody vypadá jak Krok za krokem. Prostřihy mezi realitou a "Wandavizí" byly pořádku a nebyly rušivé. Vision si už začíná uvědomovat, že něco není v pořádku. Naštěstí se mi nepovedená minulá epizoda smazala z mysli. Osmdesátky pro mě vytáhly tento díl až na plný počet. A ten Evan Peters na konci epizody? Myslím že všichni fanoušci X-Men, AHS a Dahmera museli skákat do nebes (včetně mě). ()

Mr.Baboon 

všechny recenze uživatele

Už to vážně chtělo spojení 'sitcomu' a 'skutečné reality'. Wow! Každá epizoda mě něčím dostala, ale tahle všechny překonala. Postupně zjišťujeme, co se to vlastně doopravdy děje ve WestView, Wanda ukáže svoji pravou tvář a záměr, Vision se začíná 'probouzet'... a ta poslední scéna? Okamžitě mi dejte další díl! ()

Galerie (4)

Zajímavosti (15)

  • Název epizody odkazuje termín „Very special episode“, který byl nejvíce používaný v 80. letech. Jedná se o výraz, který se vztahuje k epizodě či celému seriálu, jenž se potýká s těžkým či kontroverzním tématem. (Kubaaa97)
  • Záznam, který ukazuje jak Wanda (Elizabeth Olsen) zotavuje Visionovo (Paul Bettany) tělo, pořídil satelit 348. Sešit „Avengers #348“ se částečně zabývá Visionem a snahou obnovit svou bývalou identitu. (Kubaaa97)
  • Pes jménem Sparky vystupuje i v původních komiksech s Visionem. (NiWi)

Reklama

Reklama