foto

Marian Dziędziel

  • nar. 5.8.1947 (73 let)
    Gołkowice, Województwo śląskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Igraszki z diabłem (TV film)
Mistrz
2019 Já teď lžu
Na bank się uda
The Love Europe Project
2018 Chłopcy (TV film)
Pitbull: Ostatni pies
Plan B
Zábava, zábava
2017 Fanatyk
Gwiazdy
2016 Gejša
2015 Excentrici
Moje dcery krávy
Ras
Słaba płeć?
2014 Dzień dobry, kocham cię!
Kameny na pevnost
Paní ze školky
Polskie gówno
Silná káva není úplně špatná
U strážnýho anděla
Warsaw by Night
2012 Dopraváci
Komisař Blonďák
Láska
Páté roční období
Supermarket
2011 Pokaż kotku, co masz w środku
Růžena
Varšavská bitva 1920
Ve jménu ďábla
Výmyk
2010 Krycí jméno Krtek
Laura (TV film)
Trik
Śluby panieńskie
2009 Demakijaż
Jánošík - Pravdivá historie
Miasto z morza
Nula
Temný dům
Zgorszenie publiczne
2008 Jahodové víno
Usínání
2007 Jasne błękitne okna
Lódka
Taxi A
2006 Wszyscy jesteśmy Chrystusami
2005 Czas surferów
Exekutor
2004 Můj Nikifor
Svatba
2003 Show
2002 Pianista
2000 Sezon na leszcza
Síť (TV film)
1998 Boltec (TV film)
1996 Gry uliczne
1994 Śmierć jak kromka chleba
1991 Enfants du vent, Les
Život za život - Maxmilián Kolbe
1990 Mów mi Rockefeller
1988 Gwiazda piolun
Kolory kochania
1987 Opowiesci Hollywoodu (TV film)
1986 Boris Godunov
Ognisty aniol
1985 Sprawa sie rypla
Sám medzi svými
1984 Mgla
1983 Odwet
1980 Hříšný život Františka Buly
Party przy świecach (TV film)
Sedlák (TV film)
1979 Bialy mazur
1972 Perla v koruně
1969 Sůl černé země

TV seriály

2019 Szóstka (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
WILQ: Superbohater (TV seriál)
Zameldowani (TV seriál)
Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Znowu razem? (S04E13)
Rozstaje dróg (S04E12)
Rozprawa (S04E11)
další epizody (13)
Blondynka (TV seriál)
Uczta Zofii (S08E08)
Ryzykowne gry (S08E07)
Coś ważnego... (S08E06)
další epizody (10)
2018 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Zemsta jest rozkoszą bogów (S03E13)
Być albo nie być (S03E12)
Powrót do normy (S03E11)
další epizody (13)
Blondynka (TV seriál)
Starzy przyjaciele (S07E05)
Pomyłka? (S07E04)
Nie chodzi o mnie (S07E03)
další epizody (13)
2017 Leśniczówka (TV seriál)
Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Jedna za wszystkie (S02E13)
Zaciąg ukraiński (S02E12)
Metody naukowe (S02E11)
další epizody (13)
Blondynka (TV seriál)
Nareszcie w domu (S06E01)
Spotkajmy się tu i teraz (S05E13)
Będzie tak, jak chcesz (S05E12)
další epizody (5)
2016 Blondynka (TV seriál)
Albo ja, albo on (S05E01)
Żyć swoim życiem (S04E13)
Bomba z opóźnionym zapłonem (S04E12)
další epizody (8)
2015 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Kropla przepełnia czarę (S01E13)
Delikatna kwestia demencji (S01E12)
Międzynarodowy biznes (S01E11)
další epizody (13)
Blondynka (TV seriál)
Każdemu kiedyś zagra orkiestra (S04E04)
Nowe rozdanie (S04E01)
2014 Wataha (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 3 (S01E03)
další epizody (4)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 7 (S05E07)
Episode 6 (S05E06)
Blondynka (TV seriál)
Porwanie (S03E12)
Każdy ma swoją tajemnicę (S03E09)
Dom na kościach (S03E08)
další epizody (5)
2013 Blondynka (TV seriál)
Bliskie spotkania trzeciego stopnia (S02E09)
Szkoła przetrwania (S02E08)
Koleżka Pana Boga (S02E07)
další epizody (5)
2011 Ludzie Chudego (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
další epizody (4)
2010 Blondynka (TV seriál)
Ósmy kolor tęczy (S01E13)
Szczęście na raty (S01E12)
Przyjaciółki są jak bimber (S01E11)
další epizody (10)
Ludzie Chudego (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (12)
2009 Londyńczycy (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
2008 Glina (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
2007 Determinator (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
I kto tu rządzi? (TV seriál)
Teść marnotrawny (E25)
Teść (E19)
Odwróceni (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (9)
Tylko miłość (TV seriál)
Glina (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
2006 Oficerowie (TV seriál)
Wkręt (E05)
Nocny gość (E04)
Wypożyczalnia ludzi (E03)
další epizody (4)
Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
Episode 1 (S03E01)
2005 Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 14 (S02E14)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
další epizody (8)
Kryminalni (TV seriál)
Randka ze śmiercią (S03E02)
2004 Glina (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 6 (S01E06)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (4)
Oficer (TV seriál)
1997 Sława i chwała (TV seriál)
1990 (TV seriál)
1989 Ucieczka z miejsc ukochanych (TV seriál)
1988 Pogranicze w ogniu (TV seriál)
Rodzina Kanderów (TV seriál)
1982 Blisko, coraz bliżej (TV seriál)
1978 Ślad na ziemi (TV seriál)
1969 S nasazením života (TV seriál)
Akce "Dubový list" (E16)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky