foto

Marian Dziędziel

  • nar. 5.8.1947 (71 let)
    Golkowice, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ja teraz kłamię
Na bank się uda
The Love Europe Project
2018 Pitbull: Ostatni pies
Plan B
Zábava, zábava
2017 Gwiazdy
2016 Gejša
2015 Excentrici
Moje dcery krávy
Ras
Słaba płeć?
2014 Dzień dobry, kocham cię!
Kameny na pevnost
Paní ze školky
Polskie gówno
Silná káva není úplně špatná
U strážnýho anděla
Warsaw by Night
2012 Dopraváci
Komisař Blonďák
Láska
Páté roční období
Supermarket
2011 Pokaż kotku, co masz w środku
Růžena
Varšavská bitva 1920
Ve jménu ďábla
Výmyk
2010 Krycí jméno Krtek
Laura (TV film)
Trik
Śluby panieńskie
2009 Demakijaż
Jánošík - Pravdivá historie
Miasto z morza
Nula
Temný dům
Zgorszenie publiczne
2008 Jahodové víno
Usínání
2007 Jasne błękitne okna
Taxi A
2006 Wszyscy jesteśmy Chrystusami
2005 Czas surferów
Exekutor
2004 Můj Nikifor
Svatba
2003 Show
2002 Pianista
2000 Sezon na leszcza
Wielkie rzeczy: Siec (TV film)
1998 Boltec (TV film)
1996 Gry uliczne
1994 Śmierć jak kromka chleba
1991 Enfants du vent, Les
Život za život - Maxmilián Kolbe
1990 Mów mi Rockefeller
1988 Gwiazda piolun
Kolory kochania
1987 Opowiesci Hollywoodu (TV film)
1986 Boris Godunov
Ognisty aniol
1985 Sprawa sie rypla
Sám medzi svými
1984 Mgla
1983 Odwet
1980 Hříšný život Františka Buly
Party przy świecach (TV film)
Sedlák (TV film)
1979 Bialy mazur
1972 Perla v koruně
1969 Sůl černé země

TV seriály

2019 Szóstka (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2018 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Zemsta jest rozkoszą bogów (S03E13)
Być albo nie być (S03E12)
Powrót do normy (S03E11)
další epizody (13)
2017 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Jedna za wszystkie (S02E13)
Zaciąg ukraiński (S02E12)
Metody naukowe (S02E11)
další epizody (13)
2015 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Kropla przepełnia czarę (S01E13)
Delikatna kwestia demencji (S01E12)
Międzynarodowy biznes (S01E11)
další epizody (13)
2014 Wataha (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 3 (S01E03)
další epizody (4)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 7 (S05E07)
Episode 6 (S05E06)
2010 Ludzie Chudego (TV seriál)
2008 Glina (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
2007 Determinator (TV seriál)
I kto tu rządzi? (TV seriál)
Odwróceni (TV seriál)
Tylko miłość (TV seriál)
Glina (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
2004 Glina (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 6 (S01E06)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (4)
Oficer (TV seriál)
1997 Sława i chwała (TV seriál)
1990 W piątą stronę świata (TV seriál)
1989 Ucieczka z miejsc ukochanych (TV seriál)
1988 Pogranicze w ogniu (TV seriál)
Rodzina Kanderów (TV seriál)
1982 Blisko, coraz bliżej (TV seriál)
1978 Ślad na ziemi (TV seriál)
1969 S nasazením života (TV seriál)
Akce "Dubový list" (E16)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace